Nieuwbouw

Dakonderhoud Nederland heeft voor alle soorten nieuwbouw daken passende dakbedekking. Als allround dakbedekkingsbedrijf realiseren we dakbedekking voor zowel platte als hellende daken. Voor iedere dak bieden wij de perfecte oplossing.

Jaren ervaring boven uw hoofd

Als opdrachtgever wilt u natuurlijk het beste voor uw dak: topkwaliteit, een scherpe prijs en garanties waar u op kunt bouwen. Dakonderhoud Nederland heeft sinds 1985 ervaring in nieuwbouw daken. In deze jaren hebben wij al vele nieuwbouwprojecten gerealiseerd voor zowel particulieren als bedrijven. Met Dakonderhoud Nederland heeft u dus een betrouwbaar dak boven uw hoofd.

Vele soorten dakbedekking

Voor nieuwbouw daken maken wij gebruik van:
Bitumineuze dakbedekking
Kunststof dakbedekking
EPDM folie
Sedum dakbedekking
Ook kunt u Dakonderhoud Nederland inschakelen voor dakisolatie.

Complete offerte
Op basis van bestek en tekeningen en onze kennis en ervaring maken wij voor u een vrijblijvende offerte op maat. Iedere offerte is gebaseerd op de nieuwste mogelijkheden. Ons uitgangspunt is een duidelijke offerte met een all-in prijs. Voor eventuele tekortkomingen in bestek en tekeningen worden alternatieven gemaakt.

Verzekerd van kwaliteit
Onze werkzaamheden voeren wij veelal uit met vaste relaties. Goede werkvoorbereiding en een strakke planning zijn essentieel. Zo zorgen wij ervoor dat we ieder nieuwbouw dak binnen de gestelde termijn aan u opleveren.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Bel de dichtstbijzijnde vestiging bij u in de buurt.

Utrecht

Noord-Holland

Noord-Brabant

Flevoland

Gelderland

Zuid-Holland

Stuur ons een bericht!

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.