Gratis offerte Geen voorrijkosten Gecertificeerde medewerkers
Lekkage? Bel direct onze spoedlijn 085 1308270
bel ons Bel direct 085 130 8270

Schoorsteenveger Den Bosch

Vraag naar de mogelijkheden

Bent u nog op zoek naar een schoorsteenveger in de omgeving van Den Bosch, neem dan contact op met Dakonderhoud Nederland! Wij staan dagelijks klaar om u te helpen met allerlei werkzaamheden op en rondom uw dak. Vaak wordt het schoonvegen van een schoorsteen gezien als een nutteloze klus. Het regelmatig schoon vegen van uw afvoerpijp is echter van groot belang om mogelijke verstoppingen tegen te gaan en het onderhoud van uw schoorsteen goed bij te houden. Bij Dakonderhoud Nederland verzorgen we al vele jaren dakwerkzaamheden voor bedrijven en particulieren in heel Nederland en kunnen we ook u komen helpen!

Schoorsteenveger laten komen in Den Bosch

Bij het vegen van een schoorsteen denkt u waarschijnlijk enkel aan het verwijderen van vuil. Een professionele schoorsteenveger van Dakonderhoud Nederland doet echter veel meer voor u in Den Bosch en omgeving. Zo inspecteren we ook direct het rookkanaal op bijzonderheden, signaleren we mogelijk onderhoud en bekijken we tevens hoe de hechting aan uw dak er bijstaat. De overgang van schoorsteen naar het dak is namelijk een zeer gevoelige plaats voor lekkages en breuken. Bent u benieuwd wat we nog meer voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Wilt u een afspraak maken met een schoorsteenveger van Dakonderhoud Nederland in de regio Den Bosch? Bel naar nummer 073 203 22 49, dan bekijken we direct wanneer we u van dienst kunnen zijn!

Contact formulier

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid