Gratis offerte Geen voorrijkosten Gecertificeerde medewerkers
Lekkage? Bel direct onze spoedlijn 085 1308270
Spoed? Bel direct 085 130 8270

Home » Subsidie

Subsidie

De overheid stimuleert het isoleren van uw woning door middel van diverse subsidies die vaak via uw gemeente kunnen worden aangevraagd. Probleem hierbij is vaak dat de subsidiepot net leeg is op het moment dat u de aanvraag indient. Bovendien wordt het aanvragen van deze subsidie door u als consument vaak als lastig en tijdrovend ervaren. Wij nemen graag deze subsidieaanvraag voor u volledig uit handen.

Omdat wij jaarlijks meer dan 10.000 m2 isoleren worden wij aangemerkt als zogenaamd “groen bedrijf”, het grote voordeel hiervan voor u als consument is dat wij de subsidie voor u regelen en het maximale subsidiebedrag direct op uw offerte in mindering kunnen brengen.

Bij een standaard tussenwoning loopt de subsidie al snel op tot zo’n € 750,00 die direct door ons in mindering wordt gebracht op de offerte. Bij een niet standaard woning geldt het maximale subsidiebedrag van € 15,00 per m2.

U hoeft dus niet zelf de subsidie aan te vragen maar ontvangt deze meteen in mindering op ons offertebedrag.

Vraag naar de mogelijkheden

Wees er op tijd bij

Veel mensen schakelen pas een dakdekker in wanneer het al te laat is. Tegenwoordig merkt u vanwege de uitstekende isolatie van uw dak vaak niet direct zelf op dat problemen zijn. Zelfs algen of mos kunnen voor onverwachte beschadigingen aan uw dak zorgen; het vocht dat hierin is opgeslagen zal in de winter bevriezen en zo de kwaliteit van uw dakpannen aantasten. Dit kan u voorkomen door uw dak tijdig schoon te laten maken en een beschermende dakcoating te plaatsen. Door uw dak jaarlijks te laten checken op zwakke plekken kan dit alles voorkomen worden. Wanneer wij een dakinspectie uitvoeren, letten wij op de staat van verschillende dakonderdelen:

  • Schoorsteen
  • Dakpannen en dakgoten
  • Regenpijpen
  • Boeidelen
  • Windveren

Juist bij deze onderdelen van het dak kunnen veel problemen worden voorkomen. Dakpannen kunnen bijvoorbeeld los komen te liggen waardoor er op een gegeven moment lekkages kunnen ontstaat. Of nog erger, dakpannen kunnen van het dak af vallen en zo op de grond veel schade aanrichten. Zelfs binnen in uw gebouw kunnen problemen zoals vocht en schimmel op muren worden voorkomen door uw dak tijdig te laten controleren. Al deze zaken zullen bij een dakinspectie aan het licht komen en waar mogelijk direct worden verholpen door onze gekwalificeerde dakdekkers.

Kleine investering

Een dakinspectie hoeft geen grote investering te zijn. Vaak is het slechts één keer per jaar nodig om uw dak te laten controleren. Onze dakdekkers lopen dan meteen alle onderdelen van uw dak na. Indien nodig kunnen er op dat moment onderhoudswerkzaamheden worden verricht om de conditie van uw dak te verbeteren. Uiteraard krijgt u altijd inzicht in de kosten van het dakonderhoud, zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan. Wij werken altijd helder en inzichtelijk!
Het grote voordeel van een jaarlijkse dakinspectie is het feit dat grotere problemen aan uw dak voorkomen kunnen worden. Hierdoor kan uw dak vele jaren langer meegaan dan wanneer u uw dak nooit laat inspecteren. Het loont dus zeker om uw dak regelmatig te laten inspecteren door een deskundige op het gebied van dakbedekking!

Contact formulier

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid