Dakonderhoud Nederland

Wij leggen een bitumen dakbedekking voor een goed dak!

Controleer of wij een dakdekker bij u in de buurt hebben!
Ja! wij hebben een dakkekker beschikbaar in uw buurt!
Wilt u direct een GRATIS offerte aanvragen?

Wanneer u opzoek bent naar een professionele en vakkundige dakdekker!

Wij leggen een bitumen dakbedekking voor een goed dak

Bij veel woningen zie je tegenwoordig een bitumen dakbedekking. Dit type wordt ook wel dakleer genoemd, en is erg sterk. We kunnen dit materiaal gebruiken voor verschillende soorten daken. Zo kan het worden gebruikt voor veranda’s, dakkappelen of schuren, maar ook voor normale platte daken. Voor dit type dakbedekking hanteren wij verschillende prijzen, want ieder dak en iedere situatie is weer anders. 

Wil je meer weten over onze diensten en de prijzen? Schroom niet en neem contact op! Wij kunnen dan makkelijk jouw situatie inschatten. Bij het plaatsen of vernieuwen van een dak kan het geheel of gedeeltelijk worden gelegd. Afhankelijk van jouw wensen. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan om meer te weten te komen.

Waarom bitumen dakbedekking een goede keuze is

De afgelopen jaren hebben wij veel daken met bitumen dakbedekking gelegd. We zien dit materiaal in Nederland dan ook erg vaak, en dat is niet zo gek. Bijna alle platte daken in Nederland bestaat uit bitumen dakbedekking. 

Dit materiaal wordt gemaakt van ruwe olie, en daarom is dit materiaal zo geschikt. Het is namelijk erg waterdicht en beschermd daarnaast ook goed tegen chemische stoffen.

Dakdekker

De stappen voordat bitumen dakbedekking wordt geplaatst

Voordat we beginnen met het leggen van de dakbedekking controleren we eerst of het dak schoon is. Dit is namelijk erg belangrijk. Nadat dit allemaal goed schoon is begint onze dakdekker met het rollen van de bitumen tot het dak geheel bedekt is. Wanneer dit uiteindelijk past pakt de dakdekker de brander erbij. Met de brander wordt het materiaal uiteindelijk bevestigd. Hierna komt er nog een stap. 

Hierbij wordt de rol nog beter bevestigd door het aan te drukken met een aandrukrol. Hierdoor kan het geheel nog beter aansluiten. Zo kun je uiteindelijk nog langer genieten van je nieuwe dak! Wil je meer weten over dit type dakbedekking? Neem zeker eens contact met ons op. Wij vertellen je graag meer.

De levensduur van een bitumen dakbedekking

Het is iedereen wel duidelijk dat het dak een super belangrijk onderdeel van een huis is. Een dak zorgt dat vuil en vocht buiten de deur blijven en zorgt daarnaast voor een veilige woning. Iedereen wil zo lang mogelijk genieten van zijn of haar dak, en wil niet extra kosten maken voor vernieuwing. 

Om dit te waarborgen, zijn er wat factoren waar je rekening mee kunt houden. Hiermee zorg je dat je dak nog langer meegaat. Onderhoud je dak goed. Maak het regelmatig schoon en veeg bladeren en vuil weg. Daarnaast kun je ook een groendak aanleggen op je dak. Hiermee verleng je ook de levensduur.

Dakdekker

Vraag nu een offerte aan voor meer informatie

Benieuwd geworden naar een dak van bitumen? Voor je normale woning of juist voor je schuur of vakantiewoning? Wij kunnen dit allemaal voor je doen!

Met onze ervaring hebben wij dit zo voor je geregeld. Voor meer informatie kun je altijd vrijblijvend een offerte aanvragen of langs komen voor een kop koffie!

Direct een gratis offerte ontvangen?

Ja! wij hebben een dakkekker beschikbaar in uw buurt!
Wilt u direct een GRATIS offerte aanvragen?
Wat kunt u van ons verwachten?