Gratis offerte Geen voorrijkosten Gecertificeerde medewerkers
Lekkage? Bel direct onze spoedlijn 085 1308270
bel ons Bel direct 085 130 8270

Daklekkage oplossen

Vraag naar de mogelijkheden

Heeft u een daklekkage en zou u deze graag  willen laten oplossen zonder te hoge kosten? Bel dan direct met Dakonderhoud Nederland Voor lekkages hebben wij een speciaal telefoonnummer opengesteld zodat we u snel te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Indien mogelijk komt een van onze compleet uitgerust bedrijfswagens direct bij u langs gereden of maken we op korte termijn met u een afspraak voor de reparatie!

Laat een daklekkage oplossen

Bij Dakonderhoud Nederland hebben we een ruime ervaring op het gebied van dakwerkzaamheden in de breedste zin van het woord en kunnen wij een daklekkage professioneel oplossen. Hierbij staan kwaliteit en service al ruim drie generaties hoog in het vaandel en streven we ernaar al onze klanten te voorzien van een perfect dak. Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn werken we uitsluitend met vakbekwaam personeel en gecertificeerde materialen. Daarnaast gebruiken we onze expertise en kennis uiteraard om uw dak zo goed mogelijk te onderhouden en kunnen we voor u een daklekkage en de daarbij komende negatieve effecten oplossen.

Offerte aanvragen

Heeft u een daklekkage en zou u graag een schatting van de kosten ontvangen voor het oplossen van de lekkage? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij Dakonderhoud Nederland. Wilt u in de toekomst een lekkage voorkomen, maak dan een afspraak met een van onze medewerkers om uw dak te laten inspecteren. U kunt hiervoor bellen naar 085 1308270.

Contact formulier

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid