Gratis offerte Geen voorrijkosten Gecertificeerde medewerkers
Lekkage? Bel direct onze spoedlijn 085 1308270
bel ons Bel direct 085 130 8270

Voor Daklekkages bent u bij Dakonderhoud Nederland aan het juiste adres.

klik hier voor een vrijblijvende offerte

Home » Daklekkage

Dakonderhoud Nederland: specialist in daklekkages

In het geval van een daklekkage is het lastig om de oorzaak te achterhalen. Dakonderhoud Nederland heeft ruim 40 jaar ervaring en kennis om uw daklekkage snel en deskundig op te sporen en te repareren. U kunt bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen en een afspraak maken. Voorkom dat de lekkage nog meer schade aanricht!

Zowel particulieren als bedrijven

Dakonderhoud Nederland is zowel bedrijven als particulieren van dienst. Daarnaast werken wij met regelmaat voor de woningbouw, monumenten en VVE stichtingen.

Bel ons nu voor een vrijblijvende offerte 0851308270

Hoe werken wij?

U kunt ons bellen wanneer u een lekkage heeft. We sturen dan binnen 24 uur iemand bij u langs om het probleem te beoordelen. We maken bij u dan direct een offerte op maat op en als een noodoplossing vereist blijkt, wordt deze voor u gemaakt. Bij noodgevallen kunnen we het probleem direct oplossen.

Doordat wij geavanceerde systemen gebruiken om lekken op te sporen kunnen wij kostenbesparend te werk gaan. Hak- en breekwerk wordt namelijk overbodig gemaakt. Daar komt bij dat we binnen korte tijd het lek opsporen.

Advies op maat

Voordat we met onze werkzaamheden beginnen, zullen we samen met u al onze bevindingen bespreken. Het komt namelijk wel eens voor dat er meer schade blijkt te zijn dan de bewoner vooraf had ingeschat. Dan is het wel zo fijn om te weten waar u aan toe bent. Neem snel even contact met ons op voor een offerte op maat of voor deskundig advies

Contact formulier

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid