Dakonderhoud Nederland

Uw dak lood vernieuwen of vervangen?

Controleer of wij een dakdekker bij u in de buurt hebben!
Ja! wij hebben een dakkekker beschikbaar in uw buurt!
Wilt u direct een GRATIS offerte aanvragen?

Wanneer u opzoek bent naar een professionele en vakkundige dakdekker!

Lood op uw dak

Lood wordt al een hele lange periode gebruikt om het dak waterdicht en waterkerend te houden. Bijvoorbeeld waar het dakkapel grenst op het dak of juist bij de schoorsteen, en is dus daarmee een belangrijk onderdeel van het dak. Het is algemeen bekend dat lood na verloop van tijd zijn kracht verliest en dus los begint te laten. Om de waterdichtheid van het dak te behouden, moet dit dus regelmatig gecontroleerd worden, vooral bij ouder lood. Bent u op zoek naar een dakdekker voor het laten inspecteren van het dak lood, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende loodinspectie.

Wanneer moet u uw daklood vervangen?

Schade, slijtage of slechte montage zorgen ervoor dat lood vervangen of vernieuwd moet worden. Lood dat omhoog staat, creëert een opening in het dak waar water naar binnen zou kunnen komen. Dit zorgt dus voor een daklekkage met alle gevolgen van dien. Zo kan water onder andere de dakstructuur aantasten of er ontstaan schimmels in het dak. Dit willen we natuurlijk voorkomen. Ziet u lood dat omhoog staat of los laat of heeft u het vermoeden dat dit zo is? Neem dan contact met ons om voor een vrijblijvende dakinspectie. 

Uw lood laten vernieuwen door Dakonderhoud Nederland

Onze dakdekkers zijn VCA gecertificeerd en werken uitsluitend met A-kwaliteit materialen. Met onze expertise garanderen we kwaliteit bij het vervangen van uw dak lood. Of het nu gaat om het simpelweg aanduwen of het compleet vervangen, bij ons weet u waar u aan toe bent. Wilt u weten wat wij kunnen doen voor uw daklood of ziet u al losliggend lood op uw dak? Neem dan snel contact op voor een vrijblijvende afspraak en ontvang een gratis offerte op maat. 

Direct een gratis offerte ontvangen?

Ja! wij hebben een dakkekker beschikbaar in uw buurt!
Wilt u direct een GRATIS offerte aanvragen?
Wat kunt u van ons verwachten?