Gratis offerte Geen voorrijkosten Gecertificeerde medewerkers
Lekkage? Bel direct onze spoedlijn 085 1308270
Spoed? Bel direct 085 130 8270

Bent u op zoek naar een partij die een dak van dakleer kan aanleggen tegen de juiste prijs? Dan bent u bij Dakonderhoud Nederland aan het juiste adres! Dakonderhoud Nederland heeft vestigingen door heel het land en werkt alleen met gecertificeerde medewerkers.

Dakleer tegen de juiste prijs vindt u bij Dakonderhoud Nederland

Dakleer, ook wel bitumen dakbedekking, heeft meestal een kenmerkende zwarte kleur, waardoor het vaak onterecht wordt vergeleken met teer. Teer is namelijk iets heel anders. Teer wordt verkregen uit hout of steenkool, terwijl bitumen een overblijfsel is van de verwerking van aardolie. Dakleer is al jaren een zeer geliefd product en wordt dan ook op de meeste platte daken in Nederland gebruikt. Door de duurzaamheid, eenvoudige hanteerbaarheid, perfecte hechting en scherpe prijs van Dakonderhoud Nederland, is dakleer een zeer goede keuze.

Neem contact op met onze dichtstbijzijnde vestiging!

Wilt u een dak dat bedekt is met dakleer tegen de juiste prijs in en rondom Utrecht? Neem dan eens contact op met Dakonderhoud Nederland. Wij zijn gevestigd door heel Nederland, hierdoor is er altijd wel een vestiging bij u in de buurt! Vraag op onze website een offerte aan of neem telefonisch contact op met de dichtstbijzijnde vestiging. Samen helpen we u aan een mooi dak dat bijvoorbeeld bedekt is met dakleer, tegen de juiste prijs!

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid