Gratis offerte Geen voorrijkosten Gecertificeerde medewerkers
Lekkage? Bel direct onze spoedlijn 085 1308270
bel ons Bel direct 085 130 8270

Dakleer laten aanleggen tegen een scherpe prijs

Vraag naar de mogelijkheden

Bent u op zoek naar een partij die een dak van dakleer kan aanleggen tegen de juiste prijs? Dan zit u bij Dakonderhoud Nederland helemaal goed! Wij hebben vestigingen door heel het land en werken alleen met gecertificeerde medewerkers. Hierdoor bent u verzekerd van de beste kwaliteit voor uw dak!

Laat dakleer aanleggen en profiteer van een voordelige prijs, duurzaamheid en perfecte hechting

Dakleer, ook wel bitumen dakbedekking genoemd, heeft meestal een kenmerkende zwarte kleur, waardoor het vaak onterecht wordt vergeleken met teer. Teer is namelijk iets heel anders. Teer wordt verkregen uit hout of steenkool, terwijl bitumen een overblijfsel is van de verwerking van aardolie. Dakleer is al jaren een zeer geliefd product en wordt dan ook op de meeste platte daken in Nederland gebruikt. Door de duurzaamheid, eenvoudige hanteerbaarheid, perfecte hechting en de scherpe prijs die wij hanteren, is dakleer een zeer goede keuze. Naast dat we dakleer voor u nieuw aanleggen, kunnen we ook uw huidige dakleer vervangen.

Neem contact op met onze dichtstbijzijnde vestiging!

Wilt u een dak dat bedekt is met dakleer tegen de juiste prijs? Of heeft u interesse in een van onze andere diensten, bijvoorbeeld een dakinspectie? Neem dan telefonisch contact op met onze dichtstbijzijnde vestiging. Wij zijn gevestigd door heel Nederland, waardoor er altijd wel een vestiging bij u in de buurt zit! Ook is het mogelijk om een offerte aan te vragen voor een duidelijk overzicht van de kosten.

Contact formulier

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid