Dakonderhoud Nederland

Onze opdrachten

Controleer of wij een dakdekker bij u in de buurt hebben!
Ja! wij hebben een dakkekker beschikbaar in uw buurt!
Wilt u direct een GRATIS offerte aanvragen?

Wanneer u opzoek bent naar een professionele en vakkundige dakdekker!

plat dak lekkage

Recente opdrachten

Hier kunt u de opdrachten vinden die wij recent hebben uitgevoerd. Wij hebben door de jaren heen al veel opdrachten uitgevoerd en laten het graag met trots aan u zien. Onze service is bereikbaar door vrijwel heel Nederland. Wij nemen iedere opdracht erg serieus en zorgen ervoor dat het perfect wordt uitgevoerd. Wij nemen uiteenlopende diensten aan van renovaties tot volledige dakbedekkingen. Wij vinden het belangrijk dat ieder dak met aandacht wordt bedekt zodat de woning optimaal beschermd is tegen de weersomstandigheden. Vraag bij ons een offerte aan om uw dak op een professionele manier te bedekken of te renoveren.

Aanleggen van dakbedekking

Dakbedekking kan op veel verschillende manieren gedaan worden. Welke manier er gekozen moet worden hangt af van het soort dak, en de bepaalde voorkeuren. Ieder soort dakbedekking komt met zijn eigen voor- en nadelen die voor de ene situatie beter werken dan de andere. Welke soort dakbedekking ook gekozen wordt, wij zorgen ervoor dat niet met aandacht voor kwaliteit wordt gedaan. 

Door ons het dak te laten bedekken zorgt u ervoor dat u op de lange tijd geen zorgen hoeft te maken over het dak. De daken die wij behandelen zullen voor een lange tijd mee gaan waardoor ze erg duurzaam zijn. Zo kunt u op de lange termijn veel geld besparen doordat er weinig onderhoud gedaan moet worden aan de daken. Wij kiezen voor een duurzame aanpak voor het aanleggen van dakbedekking omdat het ervoor zorgt dat u veel meer kosten zult besparen in de toekomst voor een iets hogere investering in het begin.

Renoveren van daken

Het is belangrijk dat daken in een goede conditie worden gehouden. Dit is belangrijk omdat het ervoor zorgt dat de woning goed wordt beschermd tegen slecht weer. Dankzij slechte weersomstandigheden kan het wel eens voorkomen dat de daken worden beschadigd. Bij te veel beschadigingen kunnen er problemen opduiken. Denk bijvoorbeeld aan lekkages die verdere schade kunnen aanrichten aan de woning. 

Materialen die gebruikt worden voor een woning kunnen niet waterbestendig zijn waardoor u bij lekkage veel waterschade oploopt het repareren van de waterschade is veel duurder dan wanneer u de daken om de zo veel tijd renoveert. Door ons het werk te laten doen zullen wij op een effectieve manier de schade identificeren en de juiste maatregelen nemen. Zo zullen oudere woningen weer optimaal beschermd zijn tegen de weersomstandigheden.

Bekijk onze recente opdracht

Daden zijn natuurlijk veel sterker dan worden. Daarom laten wij graag onze voorgaande opdrachten aan u zien. Hier vindt u de voorgaande projecten die wij succesvol hebben afgerond. Het gaat hierbij om zowel het aanleggen van compleet nieuwe dakbedekking, als de renovatie van oude dakbedekking. 

Wij beschikken over een enthousiast team dat open staan om nieuwe dingen te leren. Op deze manier weten wij mee te gaan met de nieuwste technologieën om het werk nog efficiënter en beter uit te voeren.

Direct een gratis offerte ontvangen?

Ja! wij hebben een dakkekker beschikbaar in uw buurt!
Wilt u direct een GRATIS offerte aanvragen?
Wat kunt u van ons verwachten?