Dakonderhoud Nederland

Wat is er goed aan bitumineuze daken?

Controleer of wij een dakdekker bij u in de buurt hebben!
Ja! wij hebben een dakkekker beschikbaar in uw buurt!
Wilt u direct een GRATIS offerte aanvragen?

Wanneer u opzoek bent naar een professionele en vakkundige dakdekker!

Wat er zo goed is aan bitumineuze daken

Het is bijna niet meer weg te denken uit Nederland: bitumineuze daken. Dit type dakbedekking komt ontzettend veel voor, en dat is ook niet zo gek. Het is erg goed materiaal dat voor een lange tijd meegaat. Het kan worden gebruikt voor allemaal verschillende soorten daken, zoals schuren, dakkappelen of veranda’s.

Natuurlijk kan het ook voor reguliere woningen worden gebruikt. Dit ziet u dan ook veel. Wij leggen dit ook graag voor u, wat de situatie ook is. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen, want de prijzen zijn per situatie en per woning weer verschillend. Bitumineuze daken kunnen wij in zijn geheel of gedeeltelijk voor u leggen. Neem snel contact op om meer te weten te komen.

Bitumineuze daken zijn zeker een goede keuze

Het is niet gek dat u veel daken met een bitumen dakbedekking ziet. De meeste huizen met platte daken bestaan uit dit materiaal. Dit type dak wordt gemaakt van ruwe olie, waardoor het erg geschikt is.

Waarom? Omdat het hierdoor erg waterdicht is en daarnaast ook nog eens goed beschermd tegen andere stoffen van buitenaf.

Dakdekker

Hoe wordt dit materiaal gelegd?

Het plaatsen van het dak bestaat uit een aantal stappen. Allereerst controleren we goed of het dak wel schoon is. Dit is uitermate belangrijk, want als het vies is kan het niet worden gelegd. Als het allemaal schoon is kan onze specialist beginnen met het uitrollen van de bitumen, dit is een grote rol. Hij bedekt het dak helemaal.

Hierna wordt de brander gebruikt om het goed te bevestigen. Zo blijven bitumineuze daken goed bevestigd aan uw woning. Na deze stap wordt het dak met een aandrukrol nog aangedrukt. Dit zorgt voor nog meer stevigheid en een langere levensduur. Want u wil zo lang mogelijk genieten van uw nieuwe dak. Voor meer informatie over dit type dakbedekking kunt u altijd contact met ons opnemen via de telefoon of gewoon langskomen.

Bitumineuze daken en de levensduur

Een dak is misschien wel het belangrijkste onderdeel van een woning. Dit zorgt ervoor dat vocht en vuil buiten blijven. Ook zorgt het voor een veilige woonomgeving. U wilt natuurlijk zo lang mogelijk genieten van uw dak en wil geen onnodige extra kosten voor onderhoud. Er zijn een aantal dingen waar u rekening mee kunt houden om dit te voorkomen. Zo zorgt u dat uw dak zo lang mogelijk meegaat.

Allereerst is het belangrijk uw dak goed te onderhouden. Maak het af en toe schoon en veeg ook overtollige bladeren weg. Ook een groendak is een goede toevoeging, want dit vergroot ook de levensduur van het dak.

Dakdekker

Offertes zijn altijd vrijblijvend

Bent u na het lezen over bitumineuze daken ook benieuwd geworden? En denkt u dat dit dak goed bij uw woning past? Neem dan zeker contact op. Wij kunnen u nog meer vertellen over de voor- en nadelen. Ook kunt u altijd vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen.

Direct een gratis offerte ontvangen?

Ja! wij hebben een dakkekker beschikbaar in uw buurt!
Wilt u direct een GRATIS offerte aanvragen?
Wat kunt u van ons verwachten?