Dakonderhoud Nederland

Op zoek naar een dakdekker voor uw zinkwerk?

Controleer of wij een dakdekker bij u in de buurt hebben!
Ja! wij hebben een dakkekker beschikbaar in uw buurt!
Wilt u direct een GRATIS offerte aanvragen?

Wanneer u opzoek bent naar een professionele en vakkundige dakdekker!

Zink, een veelvoorkomend materiaal.

Zinkwerk wordt veel gebruikt in de bouw. Logisch, want zink is een materiaal dat lang mee gaat en heeft ook een zeer nette uitstraling. Zinkwerk is steeds meer terug te zien in de vorm van gevelbekleding, dakgoten en regenpijpen. Dit is zowel bij oude(re) huizen als bij nieuwbouwprojecten. 

Bent u op zoek naar een oplossing voor uw dak of dakgoot? Zinkwerk is dan zeker aan te bevelen. Door het gebruik van zinkwerk houdt u uw huis duurzaam en bespaart u op het standaard onderhoud aan uw zinken dakgoot of zinken dak. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen met het zinkwerk, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. 

Waarom uw dakgoot of dak laten vernieuwen met zinkwerk?

Er zijn een aantal redenen waarom u juist zou kunnen kiezen voor een zinken dakgoot of een zinken dak. 

De eerste reden is dan ook de levensduur van zinkwerk. Zinkwerk kan wel tussen de 75 en 125 jaar mee gaan. Daarnaast is het zo goed als onderhoudsvrij. Dat betekent dat het dus ook een hele duurzame toepassing is voor uw huis of pand. Ook beïnvloedt de zon de kleur van het zink niet, hiermee behoudt zink zijn stijlvolle en nette uiterlijk. Bent u benieuwd of zink een goede oplossing is voor uw dak? Neem nu vrijblijvend contact op voor een vrijblijvende offerte op maat. 

Uw dak vernieuwen met zinkwerk

Is het tijd om de dakbedekking van uw dak te vervangen of loopt er momenteel al een verbouwing? En zoekt u hier een betrouwbare dakdekker voor? Een zinken dak is een goede duurzame oplossing voor uw dak. Bij Dakonderhoud Nederland helpen wij u graag met uw zinken dak. We maken uitsluitend gebruik van A-kwaliteit materialen en gecertificeerde dakdekkers. Hiermee garanderen we kwaliteit zinkwerk en borgen daarmee ook onze 10 jaar garantie die u standaard krijgt.

Vraag nu een gratis dakinspectie aan en kom te weten wat wij voor u kunnen betekenen met uw zinkwerk!

Een zinken dakgoot laten plaatsen

Zoals verteld heeft zink een lange levensduur en een stijlvolle uitstraling. Dit is hetzelfde voor de dakgoot, het geeft een klassieke uitstraling aan uw huis.  Een zinken dakgoot is dan ook goed bestendig tegen regen en sneeuw of andere weersinvloeden. Een ander voordeel van een zinken dakgoot is ook de eenvoud in herstel. Mocht er op een of andere manier toch schade ontstaan, dan is deze relatief eenvoudig te repareren

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor uw zinken dakgoot!

Direct een gratis offerte ontvangen?

Ja! wij hebben een dakkekker beschikbaar in uw buurt!
Wilt u direct een GRATIS offerte aanvragen?
Wat kunt u van ons verwachten?