Schoorsteen kanaal laten aanleggen door een vakman?

Controleer of wij een dakdekker bij u in de buurt hebben!
Ja! wij hebben een dakkekker beschikbaar in uw buurt!
Wilt u direct een GRATIS offerte aanvragen?

Wanneer u opzoek bent naar een professionele en vakkundige dakdekker!

Rookkanalen aanleggen voor de woning

Het aanleggen van rookkanalen is een goede keuze wanneer je gebruik wilt maken van een haardvuur in de woning. Vooral oudere woningen hebben nog een schoorsteen. Maar nieuwere woning hebben geen schoorsteen meer waardoor er geen weg is voor rookgas om te ontsnappen uit de woning. Als je een haardvuur wilt hebben is het belangrijk om rookkanalen te hebben zodat de schadelijke gassen de ruimte kunnen verlaten. De rookgassen wil je natuurlijk niet inademen. Wij kunnen een nieuw schoorsteenkanaal aanleggen zodat je in een woning weer gebruik kan maken van een gezellig haardvuurtje. Vraag bij ons een offerte aan en we zullen gaan kijken wat we voor je kunnen doen.

Rookkanalen aanleggen voor een woning zonder schoorsteen

Wanneer je nog geen schoorsteen hebt, moet er een nieuw kanaal aangelegd worden wanneer je gebruik wilt maken van een haardvuur. Een haardvuur produceert veel rook dat ergens naartoe moet ontsnappen. Dit kun je het beste doen door een nieuw schoorsteenkanaal aan te leggen op de plek waar je een haardvuur wilt gebruiken. Wij kunnen al een nieuwe schoorsteen binnen 24 uur in de woning plaatsen. Een modern schoorsteenkanaal heeft minder onderhoud nodig waardoor je geen zorgen hoeft te maken wanneer je een vuurtje binnen de woning wilt gaan stoken. 

Een nieuw kanaal kan ook aangelegd worden wanneer je een oude schoorsteen hebt die al erg beschadigd is. Een oude schoorsteen is lastig te renoveren en het is daardoor vaak beter om gewoon een nieuw kanaal aan te leggen. Zo hoef je niet meer regelmatig de schoorsteen schoon te maken of op te knappen. Vraag bij ons een offerte aan en we zullen de mogelijkheden voor de woning bekijken.

Een offerte aanvragen voor een nieuw schoorsteenkanaal

Schoorsteenkanalen zijn bij ons makkelijk aan te leggen door telefonisch contact met ons op te nemen. Wij kunnen vervolgens naar de locatie toegaan om te kijken wat er voor je gedaan kan worden. Onze expert zal gaan kijken hoe het kanaal het beste aangelegd kan worden zodat het rook optimaal weggevoerd kan worden. Na de inspectie kan er een offerte gemaakt worden. Hiermee kan een vervolgafspraak gemaakt worden waarin we de klus kunnen uitvoeren. Wij vinden het belangrijk dat wij het werk kunnen verrichten met een hoge kwaliteit. Wij hebben al meer dan 40 jaar ervaring in het vak waardoor we over de juiste expertise beschikken om het werk uit te voeren.

Ons team voor het aanleggen van schoorsteenkanalen

Dakonderhoud Nederland beschikt over een team die veel kennis en ervaring hebben op het gebied van daken. Wanneer je ons inschakelt voor het aanleggen van een nieuw schoorsteenkanaal, zullen we werk leveren dat voor een lange tijd kan blijven staan. Wij vinden het belangrijk dat onze diensten duurzaam uitgevoerd worden. Dit betekent dat ons weer op de lange termijn nog steeds in een uitstekende conditie blijft. Ons werk is erg nauwkeurig en op maat gemaakt voor de klant. Wij vinden het belangrijk dat er een persoonlijke benadering wordt gebruikt voor het uitvoeren van de klussen.