Gratis offerte Geen voorrijkosten Gecertificeerde medewerkers
Lekkage? Bel direct onze spoedlijn 085 1308270
bel ons Bel direct 085 130 8270

Voor Dakinspectie bent u bij Dakonderhoud Nederland aan het juiste adres.

klik hier voor een vrijblijvende offerte

Home » Dakinspectie

Dakinspectie

Een professionele dakinspectie laat u uitvoeren door Dakonderhoud Nederland. Het dak is een van de belangrijkste onderdelen van een gebouw; het zorgt ervoor dat u veilig en beschut bent voor invloeden van buitenaf. Daarom is het erg belangrijk om ervoor te zorgen dat uw dak in optimale conditie is en ook blijft. Onze kundige dakdekkers inspecteren uw dak of daken om te voorkomen dat er in de toekomst problemen, zoals lekkages, optreden. Zij controleren hierbij het gehele dak op zwakke plekken. U krijgt van ons een rapportage van de dakinspectie, waarin we de staat van het dak beschrijven en de eventuele kosten voor onderhoud. Hierin hebben wij ook de taken beschreven die wij gaan uitvoeren om uw dak weer in perfecte staat te brengen. Omdat wij weten dat niet ieder dak hetzelfde is, stemmen wij onze onderhoudsinspectie af op uw wensen en de staat van uw dak. Bij een vrij nieuw dak zijn er waarschijnlijk minder aandachtspunten dan bij een verouderd dak. Wij houden daarom altijd rekening met uw wensen en behoeften.

Bel ons nu voor een vrijblijvende offerte 0851308270

Laat tijdig een dakinspectie uitvoeren

Veel mensen schakelen pas een dakdekker in wanneer het al te laat is. Tegenwoordig merkt u vanwege de uitstekende isolatie van uw dak vaak niet direct zelf op dat er problemen zijn. Zelfs algen of mos kunnen voor onverwachte beschadigingen aan uw dak zorgen; het vocht dat hierin is opgeslagen zal in de winter bevriezen en zo de kwaliteit van uw dakpannen aantasten. Dit kan u voorkomen door uw dak jaarlijks te laten checken, tijdig schoon te laten maken en een beschermende dakcoating te plaatsen. Wanneer wij een dakinspectie uitvoeren, letten wij op de staat van verschillende dakonderdelen:

  • Schoorsteen
  • Dakpannen en dakgoten
  • Regenpijpen
  • Boeidelen
  • Windveren

Juist bij deze onderdelen van het dak kunnen veel problemen worden voorkomen. Dakpannen kunnen bijvoorbeeld los komen te liggen, waardoor er op een gegeven moment lekkages ontstaan. Of nog erger, dakpannen kunnen van het dak af vallen en zo op de grond veel schade aanrichten. Zelfs binnen in uw gebouw kunnen problemen, zoals vocht en schimmel op muren, worden voorkomen door uw dak tijdig te laten controleren. Al deze zaken komen bij een dakinspectie aan het licht en worden waar mogelijk direct verholpen door onze gekwalificeerde dakdekkers.

Kies voor een professionele dakinspectie en bespaar op de kosten

Een dakinspectie hoeft niet veel te kosten. Vaak is het slechts één keer per jaar nodig om uw dak te laten controleren. Onze dakdekkers lopen dan meteen alle onderdelen van uw dak na. Indien nodig verrichten we onderhoudswerkzaamheden om de conditie van uw dak te verbeteren. Het grote voordeel van een jaarlijkse dakinspectie is dat grotere problemen aan uw dak voorkomen worden. Hierdoor gaat uw dak vele jaren langer mee, dan zonder een inspectie. Uiteraard krijgt u altijd inzicht in de kosten van de dakinspectie en het onderhoud. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Wij werken altijd helder en inzichtelijk! Wilt u een afspraak maken of wilt u meer informatie over de kosten van een dakinspectie? Neem dan contact op met een van onze vestigingen bij u in de buurt. We hebben verschillende vestigingen door heel het land, waaronder in Haarlem en Utrecht.

 

Contact formulier

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid