Gratis offerte Geen voorrijkosten Gecertificeerde medewerkers
Lekkage? Bel direct onze spoedlijn 085 1308270
Spoed? Bel direct 085 130 8270

Bij een daklekkage neemt u met spoed contact op met Dakonderhoud Nederland! Of u nu een lekkage heeft, uw dak wilt laten renoveren of een reparatie wilt laten verzorgen: bij Dakonderhoud Nederland verzorgen we het graag voor u. Neem contact met ons op om een afspraak te maken dan komt een van onze dakspecialisten binnenkort bij u langs!

Daklekkage met spoed laten verhelpen

Wij beschikken over jarenlange ervaring met uiteenlopende dakwerkzaamheden. Door de jaren heen is er veel veranderd maar bij Dakonderhoud Nederland volgen we de trends op de voet waardoor we u kunnen voorzien van een perfect dak inclusief verzekeringen en garanties. Of u nu een nieuw dak wilt laten aanleggen, een dak wilt laten renoveren of er een daklekkage met spoed moet worden opgelost, bij ons bent u aan het goede adres! In het geval van lekkages kunt u direct contact met ons op nemen via het telefoonnummer: 085 1308270.

Voorkomen is beter dan verhelpen

Bij Dakonderhoud Nederland verhelpen we uw daklekkage uiteraard met spoed. Echter, zijn wij van mening dat voorkomen altijd beter is dan verhelpen. Om ongemakken in de toekomst te voorkomen raden wij u dan ook aan uw dak regelmatig te laten controleren door een van onze vakkundig medewerkers. Zo blijft uw dak in een uitstekende conditie en komt u niet voor vervelende ongemakken en kosten te staan! Heeft u vragen? Stuur ons dan even een e-mail.

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid