Gratis offerte Geen voorrijkosten Gecertificeerde medewerkers
Lekkage? Bel direct onze spoedlijn 085 1308270
bel ons Bel direct 085 130 8270

Voor Nokvorsten§ bent u bij Dakonderhoud Nederland aan het juiste adres.

klik hier voor een vrijblijvende offerte

Home » Nokvorsten

Nokvorsten voor uw dak

Warme lucht stijgt op en gaat zonder goede dakisolatie verloren. Het is daarom juist in uw daken van belang om een goede isolatie te hebben. Dit zal voor een flinke besparing van uw energiekosten zorgen. Dakisolatie is niet alleen in de winter, maar zeker ook in de zomer erg handig. In de winter houdt het de warmte in huis vast, terwijl het in de zomer de hitte buiten juist tegenhoudt. Zo heeft u het hele jaar door dus profijt van een goede dakisolatie.

Ook de overheid ziet de voordelen van dakisolatie in en stimuleert consumenten door middel van voordelige subsidies om dakisolatie in huizen te laten installeren. U kunt deze subsidies via uw gemeente aanvragen. Wilt u weten hoe dat voor uw gemeente werkt? Kijk dan op www.energiesubsidiewijzer.nl voor meer informatie.

Bel ons nu voor een vrijblijvende offerte 0851308270

Optie 1: Ventilerende nok

Een goede ventilatie onder de dakpannen is noodzakelijk om de dakconstructie te beschermen. De nok zorgt voor de afsluiting van het dakschild aan de bovenzijde. Voor de ventilatie van de daknok beschikt Dakonderhoud Nederland over verschillende producten.

Dakonderhoud Nederland biedt ondervorsten in verschillende maten en kleuren, die zorgen voor een goede ventilatie tussen de dakpannen en de onderliggende constructie.
 
Verder biedt Dakonderhoud Nederland de nok- en hoekkeper Airtec, die zorgt voor goede ventilatie van zowel de nok als de hoekkeper. 

Optie 2: Flexim dakpasta

Bij een nokrenovatie met flexim dakpasta blijft uw oude dak behouden, maar wordt er een betere hechting tussen de dakpannen en de nokvorsten gerealiseerd. Hiervoor wordt de bovenste rij dakpannen tijdelijk verwijderd en schoongemaakt. Wanneer de dakpannen schoon en droog zijn, wordt er dakpasta op de bovenste rij pannen aangebracht en worden de nokvorsten in de flexim dakpasta gedrukt. Dit zorgt voor een optimale aansluiting tussen de dakpannen en de nokvorsten, waardoor lekkages kunnen worden voorkomen.

Optie 3: Cementen afdichting

In plaats van een flexim dakpasta hechting, kunt u ook kiezen voor het aanbrengen van een cementen afdichting tussen uw nokvorsten en dakpannen. Oude cementresten en nokvorsten worden tijdelijk verwijderd. Net als bij het gebruik van flexim dakpasta, wordt hierbij de bovenste rij dakpannen schoongemaakt. Op deze dakpannen wordt cement geplaatst, waarna de oude of nieuwe nokvorsten kunnen worden teruggeplaatst. Ook deze nokrenovatie is bedoeld om lekkages in de toekomst te kunnen voorkomen.

Bij onze nokrenovaties houden wij altijd rekening met een correcte en nette afwerking van uw dak. Wij zullen alle overtollige resten van uw dak verwijderen als alles schoon achterlaten. Bij ons kunt u rekenen op een volledige service.

Contact formulier

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid