Gratis offerte Geen voorrijkosten Gecertificeerde medewerkers
Lekkage? Bel direct onze spoedlijn 085 1308270
bel ons Bel direct 085 130 8270

Dakschade is vaak ontzettend vervelend. Gelukkig is Dakonderhoud Nederland 24 uur per dag en zeven dagen bereikbaar, waardoor we uw probleem snel en zorgvuldig kunnen verhelpen. We werken alleen met de beste mensen en materialen.

Dakschade: hoe kun je het oplossen en voorkomen?

Dakschade wordt vaak pas opgemerkt wanneer het al te laat is. Dit komt doordat de isolatie van daken tegenwoordig veel kunnen camoufleren. Hierdoor merkt u pas dat er iets mis is met uw dak wanneer u al een lekkage heeft. Om die dakschade in en rondom Utrecht te voorkomen kunt u ervoor kiezen om uw dak te laten inspecteren. Hierbij letten wij op de staat van de verschillende dakonderdelen, zoals:

Wanneer het al te laat is en u al dakschade heeft, kunt Dakonderhoud Nederland natuurlijk ook inschakelen. Wij werken uitsluitend met gecertificeerde medewerkers en materialen. Daarnaast hebben we vestigingen door heel Nederland, waardoor er altijd wel een dakdekker van Dakonderhoud Nederland bij u in de buurt is.

Laat uw dak maken door Dakonderhoud Nederland!

Wilt u uw dakschade laten repareren of voorkomen dat u dakschade krijgt? Neem dan contact op met Dakonderhoud Nederland. Via onze website vindt u het telefoonnummer van een vestiging bij u in de buurt. U kunt altijd een gratis offerte aanvragen.

Contact formulier

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid