Dakonderhoud Nederland

Dakisolatie aanbrengen aan de woning

Controleer of wij een dakdekker bij u in de buurt hebben!
Ja! wij hebben een dakkekker beschikbaar in uw buurt!
Wilt u direct een GRATIS offerte aanvragen?

Wanneer u opzoek bent naar een professionele en vakkundige dakdekker!

Dakisolatie aanbrengen aan de woning

Dakisolatie is erg handig wanneer u de woning goed op temperatuur wilt houden. Vooral in de winter kan het erg lastig zijn om warm te blijven wanneer de woning geen goede isolatie heeft. Een woning kan op veel verschillende manieren geïsoleerd worden. Denk bijvoorbeeld aan het isoleren van de vloeren of de muren. Een andere manier van isoleren is het isoleren van de daken. Dakisolatie kan door ons uitgevoerd worden. Wij zorgen ervoor dat de daken goed worden geïsoleerd zodat het makkelijker is om de woning op temperatuur te houden. Vraag telefonisch bij ons een offerte aan zodat wij het dak kunnen voorzien van isolatie.

Waarom kiezen voor dakisolatie?

Het isoleren van de woning is erg belangrijk wanneer u de woning op temperatuur wilt houden. In de winter moet de ruimte goed warm gehouden worden. Warme lucht stijgt op waardoor het gauw verloren gaat doordat het via het dak zal gaan ontsnappen. Met goede dakisolatie kan het warme lucht niet ontsnappen uit het dak waardoor de warmte beter wordt vastgehouden in de woning. Dit zorgt ervoor dat de verwarming minder lang aan hoeft te staan omdat de warme lucht niet meer zo makkelijk uit de woning kan ontsnappen. 

Jaarlijks kunt u hiermee veel energiekosten besparen wanneer een woning goede isolatie heeft. Niet alleen in de winter is goede isolatie belangrijk, maar ook is het in de zomer belangrijk. In de zomer moet de woning namelijk lekker koel gehouden worden. Een goede isolatie zorgt er in de zomer voor dat die hitte juist tegengehouden wordt van buitenaf. Daarbij zorgt een airconditioner ervoor dat de koele lucht in een woning niet kan ontsnappen.

Beter voor het milieu

Goede dakisolatie is ook beter voor het milieu. Er hoeft namelijk minder energie verbruikt te worden om de woning op temperatuur te houden. Dit geldt voor zowel in de zomer als in de winter. Wanneer u minder energie verbruikt, zal er minder brandstof nodig zijn om deze energie aan u te leveren. Het verbruiken van brandstof is slecht voor het milieu. Er komt namelijk meer CO2 in de lucht wanneer u meer energie verbruikt. Door het verminderde energieverbruik zult u dus minder bijdragen aan milieuvervuiling. De overheid probeert daarom het isoleren van de woning aan te moedigen door subsidies uit te geven voor het isoleren van de woning. Bij dakisolatie zult u een deel van de kosten terugkrijgen wanneer u dit laat doen door een professioneel bedrijf. Wanneer u door ons de isolatie laat aanbrengen, zal een deel van de kosten gesubsidieerd worden door de overheid.

Isolatie laten aanbrengen door een expert

Bij Dakonderhoud Nederland kun u terecht wanneer u de isolatie wilt laten aanbrengen door een ervaren expert. Wij hebben al veel ervaring opgebouwd door de jaren heen voor alles wat te maken heeft met daken. Het isoleren van de daken hoort daar natuurlijk ook bij. Wij zorgen ervoor dat het dak goed wordt geïsoleerd zodat het optimaal de gewenste temperatuur van de woning kan vasthouden.

De stappen voordat bitumen dakbedekking wordt geplaatst

Voordat we beginnen met het leggen van de dakbedekking controleren we eerst of het dak schoon is. Dit is namelijk erg belangrijk. Nadat dit allemaal goed schoon is begint onze dakdekker met het rollen van de bitumen tot het dak geheel bedekt is. Wanneer dit uiteindelijk past pakt de dakdekker de brander erbij. Met de brander wordt het materiaal uiteindelijk bevestigd. Hierna komt er nog een stap. 

Hierbij wordt de rol nog beter bevestigd door het aan te drukken met een aandrukrol. Hierdoor kan het geheel nog beter aansluiten. Zo kunt u uiteindelijk nog langer genieten van uw nieuwe dak! Wilt u meer weten over dit type dakbedekking? Neem zeker eens contact met ons op. Wij vertellen u graag meer.

Direct een gratis offerte ontvangen?

Ja! wij hebben een dakkekker beschikbaar in uw buurt!
Wilt u direct een GRATIS offerte aanvragen?
Wat kunt u van ons verwachten?