Dakonderhoud Nederland

Witte bitumen dakbedekking aanleggen?

Controleer of wij een dakdekker bij u in de buurt hebben!
Ja! wij hebben een dakkekker beschikbaar in uw buurt!
Wilt u direct een GRATIS offerte aanvragen?

Wanneer u opzoek bent naar een professionele en vakkundige dakdekker!

Witte bitumen daken onderhouden

Witte bitumen dakbedekking is een van de manieren waarop een dak bedekt kan worden. Bitumen is een materiaal dat in de natuur gewonnen kan worden. Het wordt al vele jaren gebruikt doordat het waterdichte eigenschappen heeft. Bitumen is oorspronkelijk een vloeibaar mengsel dat uit verschillende soorten koolwaterstoffen bestaat. Dakbedekking van bitumen is perfect voor woningen met een plat dak. 

Het zorgt voor een dak dat waterdicht is. Oorspronkelijk is bitumen vloeibaar, maar wordt hard bij lagere temperaturen. Bij het verhitten van bitumen wordt het deels vloeibaar waardoor dakbedekking aan elkaar gehecht kan worden. Het is dus perfect voor gebruik bij een plat dak. Door de tijd heen kan een bitumen dakbedekking beschadigd raken waardoor het nodig is om het te renoveren. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw witte bitumen dakbedekking er weer goed uitziet.

Beschadiging aan witte bitumen daken

Hoewel witte bitumen daken waterdicht zijn. Is het niet bestendig tegen hevige regenvallen. Hevige regenvallen kunnen de daken beschadigen waardoor er lekkages kunnen ontstaan wanneer u voor een lange tijd niets aan het dak doet. Lekkages kunnen voor veel schade veroorzaken waardoor het belangrijk is om het zo snel mogelijk te repareren. Een lekkage zorgt ervoor dat het onderliggende materiaal ook wordt beschadigd. Veel materialen die gebruikt worden in een woning zijn niet bestendig tegen water. Wanneer het in aanraking komt met water, kan het steeds zwakker worden en afbreken. Denk bijvoorbeeld aan hout dat kan beginnen met rotten. Het vervangen van onderliggend materiaal is veel duurder dan wanneer u direct een lekkage op het dak repareert. Vooral bij oudere daken is het belangrijk om een grondige inspectie te doen om naar de schade aan de daken te kijken. Bij oude daken is het vaak het geval dat de dakbedekking te versleten is om een simpele renovatie te doen. Vaak is het hierbij nodig om de dakbedekking helemaal te vervangen.

Dakbedekking laten vervangen

Bij oude versleten witte bitumen dakbedekkingen kunnen wij ervoor zorgen dat deze worden vervangen door nieuw dakbedekking dat lang mee zal gaan. Zo hoeft u geen zorgen meer te maken op toekomstige lekkages aan de daken. Wij zullen ervoor zorgen dat de daken voor een lange tijd mee zullen gaan. Onze experts hebben meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van dak onderhoud. Wij hebben expertise op meerdere gebieden zodat we voorbereid zijn op alle soorten situaties. Door onze motivatie weten wij ons weer constant te verbeteren door continue verbeteringen en leervermogen. Wij zijn bij met de nieuwste technologieën en beschikken over de kennis om het werk steeds beter uit te voeren. Wanneer u witte bitumen dakbedekking door ons laat vervangen, zorgen wij voor een eindresultaat van een hoge kwaliteit. Zo verzekeren wij u dat na ons werk de daken weer voor een lange tijd mee zullen gaan zonder dat u zorgen hoeft te maken over verdere beschadigingen aan het dak.  Vraag bij ons een offerte aan en wij zullen ervoor zorgen dat de daken er weer uitstekend uitzien.

Direct een gratis offerte ontvangen?

Ja! wij hebben een dakkekker beschikbaar in uw buurt!
Wilt u direct een GRATIS offerte aanvragen?
Wat kunt u van ons verwachten?