Dakonderhoud Nederland

Een dak dat lekt?

Controleer of wij een dakdekker bij u in de buurt hebben!
Ja! wij hebben een dakkekker beschikbaar in uw buurt!
Wilt u direct een GRATIS offerte aanvragen?

Wanneer u opzoek bent naar een professionele en vakkundige dakdekker!

Heb jij een dak dat lekt? Wij komen jou helpen!

Een dak dat lekt? Dat wil natuurlijk niemand. Dit probleem moet snel worden opgelost, anders kunnen er nog meer schades aan je woning ontstaan. Gelukkig kunnen wij van Dakonderhoud Nederland hier iets aan doen. Onze medewerkers hebben veel ervaring met het oplossen van daklekkage en weten ook in jouw situatie een oplossing te vinden. Dus heb jij een dak dat lekt?

Wacht niet te lang en neem contact met ons op. Als je namelijk lang wacht, kan er ook schade aan je meubilair of aan je vloer ontstaan. Hierdoor kunnen kosten oplopen, en dit is natuurlijk zonde. Wacht daarom niet lang met hulp zoeken. Wil je meer weten over het oplossen van een dak dat lekt? Bel ons nu of kom langs voor meer informatie.

Hoe ontstaat een dak dat lekt?

Wanneer jij ziet dat je dak lekt, dan wil je dit zo snel mogelijk dichten. Je wilt geen wateroverlast in huis. Hoe kan een daklekkage eigenlijk ontstaan? Hier zijn verschillende oorzaken bij te benoemen. Het kan zo zijn dat je dakgoot verstopt of versleten is. Dit kan tot een lekkend dak leiden. Ook problemen aan je dakgoot of je schoorsteen kunnen een oorzaak zijn van een dak dat lekt.

Voordat wij aan de slag gaan voeren wij ook meestal een inspectie uit. Onze specialisten hebben dit zo gedaan. Het kan ook zo zijn dat extreem weer een oorzaak is van een daklekkage. Denk maar eens aan een heftige storm. Bij deze situatie kun je de schade beperken door losse spullen binnen te zetten. Uiteindelijk maakt de oorzaak ons niks uit. Wij helpen je altijd!

Het lek in je dak opsporen

Het gat moet eerst worden opgespoord voordat het kan worden gedicht. Dit noemen wij ook wel het uitvoeren van een lekdetectie. Onze specialisten hebben dit vaak gedaan en weten daarom precies hoe ze dit moeten uitvoeren. Ook is hier speciaal materiaal voor beschikbaar, zodat het nog sneller kan worden opgespoord.

In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om een lekdetectie te laten vergoeden door je verzekering. Dit kan als de schade is ontstaan door een storm. Kijk daarbij goed naar je verzekering, want dat kan kosten schelen. Ook hier helpen wij je graag bij.

Weg met die lekkages

Heb jij een dak dat lekt en wil je hier snel vanaf? Dit snappen we heel goed. Je wil natuurlijk niet meer schade aan je woning krijgen. Handel daarom snel en neem contact met ons op. Zo voorkom je meer schades zoals schimmel, kortsluiting en schade aan je vloer of meubilair. Dit kan uiteindelijk tot dakrotting leiden, waardoor je hele dak moet worden vervangen.

Dakonderhoud Nederland heeft specialisten in dienst die snel voor je klaar staan. Ook mag je altijd langskomen voor een kop koffie en meer informatie over onze diensten. Andere diensten zoals renovaties voeren wij ook uit. Hiervoor is het altijd mogelijk om vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Direct een gratis offerte ontvangen?

Ja! wij hebben een dakkekker beschikbaar in uw buurt!
Wilt u direct een GRATIS offerte aanvragen?
Wat kunt u van ons verwachten?