Dakonderhoud Nederland

Daksubsidie voor een dakrenovatie?

Controleer of wij een dakdekker bij u in de buurt hebben!
Ja! wij hebben een dakkekker beschikbaar in uw buurt!
Wilt u direct een GRATIS offerte aanvragen?

Wanneer u opzoek bent naar een professionele en vakkundige dakdekker!

Subsidie krijgen voor de renovatie van daken

Voor het renoveren van de daken zijn er een aantal manieren om subsidie ervoor te krijgen. Dit is erg handig wanneer het dakrenovaties nodig heeft en je dit voor een lagere prijs wilt gaan uitvoeren. Het is belangrijk om bewust te zijn van de verschillende soorten subsidies die je kan aanvragen om optimaal gebruik te maken van de kosten die je kunt besparen. Hier worden een aantal manieren weergegeven op welke soort renovaties je kosten kunt besparen.

Subsidie voor dakisolatie

De eerste manier waar je kosten kunt besparen is bij dakisolatie. Voor een woning is het belangrijk dat het goed geïsoleerd is. Isolatie zorgt ervoor dat de woning minder energie nodig heeft om de woning op temperatuur te houden. De warmte in de woning kan namelijk minder goed ontsnappen uit de woning wanneer de woning goed geïsoleerd is. Warmte blijft hierdoor langer hangen in de woning waardoor de verwarming niet constant aan hoeft te staan om de kamer op temperatuur te houden. 

Hierdoor zul je jaarlijks minder geld uit hoeven te geven aan energiekosten. Doordat je minder energie verbruikt, zul je ook bijdragen aan een beter milieu. De overheid moedigt dit aan door subsidies te geven voor het isoleren van de woning. De hoogte ervan hangt af van de soort isolatie die wordt aangebracht aan een woning. Dakisolatie is een van de manieren om een woning te isoleren. Het is hierbij wel belangrijk om het te laten uitvoeren door een expert wanneer je er subsidie voor wilt aanvragen.

Minder btw betalen

Wanneer je geld uitbesteedt aan arbeidskosten, kun je besparen op de btw die je moet betalen over de arbeidskosten. Normaal gesproken is de btw op arbeidskosten 21 procent. Wanneer je renovaties wilt uitvoeren op woningen die ouder zijn dan 2 jaar, hoef je slechts 9 procent aan btw te betalen. Het is hierbij wel belangrijk dat er wordt gekozen voor een professionele vakman die het werk uitvoert. De verminderde btw geldt voor alle soorten renovaties aan de daken van een woning. Wanneer je de renovatie van de daken door ons laat doen, zul je de voordelen krijgen van een verlaagd btw. Wij zijn een team van ervaren vakmannen waarmee je subsidies kunt krijgen voor het uitvoeren van renovaties aan de daken.

Onze ervaring op het gebied van daken

Dakonderhoud Nederland is een team van experts die over veel kennis en ervaring beschikken om vrijwel iedere taak uit te voeren. Wij hebben al meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van dak onderhoud. Ons team blijft constant door te leren om bij te blijven met de nieuwste technieken en technologieën. Zo kunnen we ons werk steeds beter en sneller uitvoeren. Wij zorgen ervoor dat het werk dat wij doen aan de daken met een hoge kwaliteit wordt uitgevoerd. Wij geven veel aandacht aan persoonlijke communicatie met de klant. Dit zorgt ervoor dat we uitstekend werk kunnen leveren dat op maat is gemaakt voor de klant.

Direct een gratis offerte ontvangen?

Ja! wij hebben een dakkekker beschikbaar in uw buurt!
Wilt u direct een GRATIS offerte aanvragen?
Wat kunt u van ons verwachten?