Dakonderhoud Nederland

Wilt u Dakisolatie laten leggen?

Controleer of wij een dakdekker bij u in de buurt hebben!
Ja! wij hebben een dakkekker beschikbaar in uw buurt!
Wilt u direct een GRATIS offerte aanvragen?

Wanneer u opzoek bent naar een professionele en vakkundige dakdekker!

Dakisolatie laten leggen? Dakonderhoud Nederland klaar de klus

Het is zeker niet vreemd dat steeds meer mensen kiezen voor dakisolatie. Je zorgt voor veel voordelen als je dit materiaal plaatst. Allereerst zorgt het voor een besparing op je energiekosten. Door een juiste isolatie blijft er namelijk meer warmte in je woning hangen. Hierdoor maak je minder energiekosten. Daarnaast worden omgevingsgeluiden ook gedempt, wat voordelig is.

Wij hebben ons gespecialiseerd in het leggen van isolatie in daken. We helpen je er daarom ook graag mee. Onze specialisten hebben jaren ervaring en klaren deze klus. Meer weten over dakisolatie? Dan kun je ook altijd contact met ons opnemen of kosteloos een offerte aanvragen.

Waarom dakisolatie een meerwaarde voor je woning is

Doordat je dakisolatie toevoegt aan je woning geef je het zeker een meerwaarde. Dit komt deels door de energiebesparing die het met zich meebrengt. Ook worden geluiden van buitenaf beperkt door deze dakisolatie. Daarnaast is het hierdoor ook lastiger voor schimmels en ongedierte om je woning binnen te komen.

Tevens krijgt je woning een hoger energielabel als je een isolatie in je woning hebt. Zoals je kunt lezen zitten er dus veel voordelen aan! Nog geen isolatie in je dak? Neem dan nu contact met ons op en wij geven je meteen meer informatie.

De investering heb je zo terug

Je kunt voor je woning natuurlijk verschillende delen isoleren, maar dakisolatie is de isolatie waar je het beste resultaat mee boekt. Waarom dit zo is? Omdat warme lucht voornamelijk omhoogstijgt, en normaliter verlies je dus veel warmte via het dak. Door het goed te isoleren zorg je ervoor dat dit verlies van warmte beperkt kan blijven.

Uiteindelijk zorgt dit voor een fijn binnenklimaat en een hoge besparing op de energiekosten. Zoals je kunt lezen zitten er veel voordelen aan het hebben van isolatie. Onze specialisten hebben veel ervaring met het leggen van daken en isolatie, en helpen je hier graag mee.

Verschillende soorten daken en isolatie

Voor verschillende soorten daken zoals een plat of pannendak is het mogelijk om isolatie te plaatsen. Dit doen wij ook voor beide type daken. Voor de isolatie van een pannendak gebruiken we vaak minerale wol. Ook worden wel zelfdragende isolerende dakelementen gebruikt. Dit zorgt voor nog meer stevigheid.

Daarentegen is het bij platte daken net even wat anders dan bij pannendaken. Hierbij zit de isolatielaag namelijk aan de buitenkant van het dak. Het zit dan vaak onder de dakdichting. Bij een plat dak kunnen er ook meerdere isolatielagen worden aangebracht. Al hangt dit wel af van de sterkte van het dak.

Advies over isoleren van je dak

Ben je er nog niet helemaal over uit of je wel of geen isolatie in je dak wilt? Je kan altijd even contact met ons opnemen. Onze specialisten staan voor je klaar en staan je ook graag te woord. Door meerdere jaren ervaring weten wij in elke situatie raad. Van alle daken weten wij wat af. Ook voor andere diensten mag je informatie opvragen. Daarbij is het aanvragen van een offerte altijd vrijblijvend.

Direct een gratis offerte ontvangen?

Ja! wij hebben een dakkekker beschikbaar in uw buurt!
Wilt u direct een GRATIS offerte aanvragen?
Wat kunt u van ons verwachten?