Dakonderhoud Nederland

Moet de dakleer vervangen worden?

Controleer of wij een dakdekker bij u in de buurt hebben!
Ja! wij hebben een dakkekker beschikbaar in uw buurt!
Wilt u direct een GRATIS offerte aanvragen?

Wanneer u opzoek bent naar een professionele en vakkundige dakdekker!

Dakleer vervangen? Dakonderhoud Nederland doet het voor je

Wil jij je je dakbedekking van dakleer vervangen? En zoek jij een dakdekker om dit te doen? Zoek niet verder, want wij van Dakonderhoud Nederland helpen je hierbij! Dit type dakbedekking wordt ook wel bitumen genoemd, en het materiaal is erg sterk. Dakleer kan voor verschillende daken worden gebruikt; zowel platte als pannendaken. Zo kan het worden gebruikt voor normale woningen maar ook voor schuren of veranda’s. Heb jij momenteel al dakleer en wil je jouw dakleer vervangen?

Dit kunnen wij voor je regelen. Onze dakdekkers hebben jarenlange ervaring met het leggen en vervangen hiervan. De prijs van deze dienst verschilt per woning en per situatie, omdat er verschillende factoren aan zitten. Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen. Dit kan telefonisch, of kom een keertje langs.

Dakleer vervangen en het materiaal

Onze specialisten hebben vaak dakleer vervangen en weten ook hoe ze dit voor jouw dak moeten doen. Als je zeker wilt zijn van de beste resultaten, neem dan contact op. Waarom is dakleer eigenlijk zo populair? Veel platte daken bestaan namelijk uit dakleer. Omdat dit materiaal van ruwe olie is gemaakt is het zo geschikt. Het is erg waterdicht materiaal en houdt ook goed stoffen van buitenaf tegen.

Dakdekker
Dakdekker

Het leggen van dakleer op het dak

Voordat dit materiaal kan worden gelegd moet het dak schoon zijn. Anders blijft het dakleer niet goed liggen en bestaat er een kans dat er snel schade ontstaat. Is het dak goed schoon? Dan kunnen we aan de slag. Het dakleer wordt vervangen, dus eerst halen we de oude dakbedekking eraf.

Hierna rollen we de nieuwe rol dakleer uit op het dak. Daarna gebruiken we een brander om dit te bevestigen aan het dak. Uiteindelijk wordt het nog aangedrukt met een aandrukrol. Zo sluit het perfect aan. Zo kun je nog langer genieten van het dak. Wil je meer weten over onze diensten of over dit materiaal? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of kom langs voor een kop koffie.

De levensduur van dakleer

Een dak is een erg belangrijk onderdeel van een huis. Zonder een stevig en veilig dak kun je namelijk niet goed wonen. Iedereen wil wel genieten van een goed dak. Om uiteindelijk geen extra kosten te maken is het goed om je dak juist te onderhouden. Zorg dat je jouw dak goed schoonhoudt; zo kun je bijvoorbeeld bladeren en ander vuil wegvegen en controleren op kleine schades. Een groendak is ook een goede toevoeging om de levensduur te verlengen.

Dakdekker

Neem contact op voor meer informatie

Wil jij je dakleer vervangen en wil je meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? Of ben je benieuwd naar de prijzen hiervan? Neem dan zeker contact met ons op. Wij vertellen je graag meer, je kunt ons alles vragen. Wil je jouw dakbedekking van een vakantiehuis of garage laten vervangen? Dit kunnen wij ook voor je doen. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan. Wij zijn transparant over onze kosten en maken dit inzichtelijk.

Direct een gratis offerte ontvangen?

Ja! wij hebben een dakkekker beschikbaar in uw buurt!
Wilt u direct een GRATIS offerte aanvragen?
Wat kunt u van ons verwachten?