Gratis offerte Geen voorrijkosten Gecertificeerde medewerkers
Lekkage? Bel direct onze spoedlijn 085 1308270
Spoed? Bel direct 085 130 8270

Moet uw dakleer worden vervangen of is slechts een reparatie noodzakelijk? Neem dan contact op met de dakdekkers van Dakonderhoud Nederland. Wij hebben vestigingen door heel Nederland waardoor er altijd wel een vestiging bij u in de buurt zit die uw dakleer kan vervangen of die een reparatie kan uitvoeren.

Dakleer vervangen? Of is een reparatie voldoende?

Dakleer wordt ook wel bitumen dakbedekking genoemd en het is vaak al te laat wanneer u erachter komt dat uw dakbedekking moet worden vervangen. Dit is namelijk vaak na een flinke regenbui met als gevolg een lekkage. Dan kunt u natuurlijk een reparatie aan uw dakleer laten uitvoeren, maar wanneer het een oud dak is, kan dit weggegooid geld zijn. In veel gevallen adviseert Dakonderhoud Nederland om uw dakleer te laten vervangen, in plaats van geld uit te geven aan een reparatie. Dit is namelijk een duurzame oplossing en het betaalt zich op de lange termijn vaak terug.

Dakonderhoud Nederland biedt ook onderhoud en dakinspecties in en rondom Utrecht!

Twijfelt u of uw dakleer moeten worden vervangen of dat een reparatie voldoende moet zijn? Neem dan contact op met de vestiging van Dakonderhoud Nederland bij u in de buurt. Dan kunt u al uw vragen gemakkelijk stellen, zodat u direct weet wat in uw situatie de beste oplossing is. U kunt ons ook inschakelen voor dakinspectie en onderhoud, zodat dergelijke problemen in de toekomst kunnen worden voorkomen.

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid