Gratis offerte Geen voorrijkosten Gecertificeerde medewerkers
Lekkage? Bel direct onze spoedlijn 085 1308270
Spoed? Bel direct 085 130 8270

Daklekkage Nijmegen

Vraag naar de mogelijkheden

Heeft u last van een daklekkage in uw woning in Nijmegen, maak dan snel een afspraak met Dakonderhoud Nederland om uw dak te laten beoordelen door een specialist. Vaak is het al te laat als u een lekkage opmerkt: u vindt vocht in uw muren en plafonds of zelfs water op de grond. Een daklekkage is erg vervelend en kan voor hoge kosten zorgen. Bij Dakonderhoud Nederland verzorgen we al vele jaren dakreparaties en weten we dan ook als geen ander hoe we uw dak binnen no-time weer in een perfecte staat kunnen brengen!

Daklekkage in regio Nijmegen: snel verholpen

Om een daklekkage te voorkomen raden we u aan regelmatig onderhoud te laten plegen door een van onze medewerkers in Nijmegen. Op deze manier voorkomt u eenvoudig ongemakken en hoge reparatiekosten even als hoge stookkosten. Bij Dakonderhoud Nederland weten we bij het zien van een pand en een dak precies op welke manier we het beste te werk kunnen gaan. Bij een lekkage neemt u dan ook direct contact met ons op om een afspraak te maken!

Offerte aanvragen

Heeft u nog geen daklekkage maar zou u wel graag een deskundig advies ontvangen over de status van uw dak in Nijmegen? Bel ons dan op het telefoonnummer: 085 1308270. Wij bekijken dan direct wanneer een van onze dakspecialisten bij u langs kan komen. Wilt u liever vooraf van ons een gedetailleerde prijsopgave ontvangen? Vraag direct een offerte aan voor uw dakwerkzaamheden!

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid