Gratis offerte Geen voorrijkosten Gecertificeerde medewerkers
Lekkage? Bel direct onze spoedlijn 085 1308270
bel ons Bel direct 085 130 8270

Daklekkage verhelpen door specialisten in Nijmegen

Vraag naar de mogelijkheden

Heeft u last van een daklekkage in uw woning in Nijmegen en wilt u dit zo snel mogelijk laten repareren? Maak dan snel een afspraak met Dakonderhoud Nederland om uw dak te laten beoordelen door een specialist. Vaak is het al te laat als u een lekkage opmerkt; u vindt vocht in uw muren en plafonds of zelfs water op de grond. Een daklekkage is erg vervelend en kan voor hoge kosten zorgen. Wij verzorgen al vele jaren dakreparaties en weten dan ook als geen ander hoe we uw dak binnen no-time weer in een perfecte staat kunnen brengen!

Laat de daklekkage in uw pand in Nijmegen snel repareren

Om een daklekkage en andere dakschade te voorkomen, raden we u aan regelmatig onderhoud te laten plegen door een van onze medewerkers in Nijmegen. Op deze manier voorkomt u eenvoudig ongemakken en hoge reparatiekosten, even als hoge stookkosten. Bij Dakonderhoud Nederland weten we bij het zien van een pand en een dak precies op welke manier we het best te werk kunnen gaan. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd en bij het repareren van de daklekkage bij uw pand in Nijmegen gebruiken we uitsluitend de beste materialen. Bij ons profiteert u van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en uitstekende service!

Vraag een offerte aan

Heeft u een daklekkage in uw pand in Nijmegen en wilt u deze zo snel mogelijk laten repareren? Of wilt u een algemene dakinspectie laten uitvoeren? Maak dan een afspraak door te bellen naar 024 202 22 53. Ook voor vragen, advies op maat of voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

Contact formulier

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid