Gratis offerte Geen voorrijkosten Gecertificeerde medewerkers
Lekkage? Bel direct onze spoedlijn 085 1308270
Spoed? Bel direct 085 130 8270

Daklekkage opsporen pannendak

Vraag naar de mogelijkheden

Bij Dakonderhoud Nederland kunnen we vakkundig een daklekkage opsporen in uw pannendak om verdere schade te voorkomen! Heeft u last van wateroverlast in en rondom Utrecht maar geen idee waar dit vandaan komt? Grote kans dan uw dak gebreken vertoont waardoor water via de pannen naar binnenkomt. De oorzaak van een lekkage is echter vaak lastig te achterhalen doordat water werkelijk overal langs kan en niet altijd de snelste weg kiest. Wij hebben we ruime ervaring met het repareren van lekkages en weten we precies hoe we deze klus moeten aanpakken!

Een daklekkage laten opsporen in een pannendak

Een lekkage komt nooit op een gewenst moment en u wilt er dan ook zo snel mogelijk weer vanaf! Bij Dakonderhoud Nederland kunnen we de daklekkage voor u opsporen en tevens het pannendak herstellen om het water in de toekomst buiten te houden. Zowel bij het opsporen als het repareren gaan wij uiterst secuur te werk en maken we uitsluitend gebruik van gecertificeerde materialen voor een optimaal resultaat en zo min mogelijk overlast. Uiteraard kunnen we ook in andere type daken voor u de lekkage opsporen en behandelen!

Afspraak maken

Heeft u al een tijdje een daklekkage in en rondom Utrecht en zou u nu eindelijk eens de oorzaak willen laten opsporen en uw pannendak laten repareren? Maak dan direct een afspraak met een van onze vakmannen. Heeft u andere werkzaamheden aan uw dak en bent u benieuwd wat het kost om dit door Dakonderhoud Nederland te laten doen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! Daarnaast zijn wij uiteraard ook altijd bereikbaar voor al uw vragen en meer informatie over onze werkzaamheden via het telefoonnummer 085 1308270.

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid