Gratis offerte Geen voorrijkosten Gecertificeerde medewerkers
Lekkage? Bel direct onze spoedlijn 085 1308270
bel ons Bel direct 085 130 8270

Een daklekkage laten opsporen in uw pannendak

Vraag naar de mogelijkheden

Bij Dakonderhoud Nederland kunnen we vakkundig een daklekkage opsporen in uw pannendak om verdere schade te voorkomen. Heeft u last van wateroverlast, maar weet u niet waar dit vandaan komt? Dan is de kans groot dat uw dak gebreken vertoont, waardoor water via de pannen naar binnenkomt. De oorzaak van een lekkage is echter vaak lastig te achterhalen, doordat water werkelijk overal langs kan en niet altijd de snelste weg kiest. Wij hebben ruime ervaring met het repareren van lekkages en weten precies hoe we deze klus moeten aanpakken!

Laat de daklekkage in uw pannendak opsporen en herstellen

Een lekkage komt nooit op een gewenst moment en u wilt er dan ook zo snel mogelijk weer vanaf. Bij Dakonderhoud Nederland kunnen we de daklekkage voor u opsporen en tevens het pannendak herstellen om het water in de toekomst buiten te houden. Zowel bij het opsporen als het repareren gaan wij uiterst secuur te werk. We gebruiken uitsluitend gecertificeerde materialen voor een optimaal resultaat en zo min mogelijk overlast. Uiteraard kunnen we ook in andere type daken de lekkage voor u opsporen en behandelen.

Neem telefonisch contact met ons op

Wilt u de daklekkage in uw pannendak laten opsporen en repareren door onze specialisten? Maak dan direct een afspraak door telefonisch contact op te nemen met de dichtstbijzijnde vestiging. Wilt u ook andere werkzaamheden aan uw dak laten uitvoeren, bijvoorbeeld het vervangen van dakleer, en bent u benieuwd naar de kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Contact formulier

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid