Gratis offerte Geen voorrijkosten Gecertificeerde medewerkers
Lekkage? Bel direct onze spoedlijn 085 1308270
bel ons Bel direct 085 130 8270

Een daklekkage op uw pannendak repareren

Vraag naar de mogelijkheden

Een daklekkage op uw pannendak is erg vervelend en dient snel opgelost te worden om verdere schade te voorkomen. Hier helpt Dakonderhoud Nederland u graag bij! Wij hebben al vele pannendaken door heel Nederland gerepareerd. Door onze ervaring en expertise bent u bij ons verzekerd van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Wij zorgen ervoor dat uw dak straks weer in perfecte staat is.

Hoe ontstaat een daklekkage op uw pannendak?

Een grote hoeveelheid aan regen kan er op de lange termijn voor zorgen dat er mos en algen ontstaan op uw dakpannen. Daarnaast kan het water zelfs doorslaan, wat zorgt voor een daklekkage op uw pannendak. Ook komt het voor dat dakpannen kapot gaan, de panlatten gaan rotten of breken of dat nokvorsten scheuren. Vooral bij oude daken komt dit veel voor. Onze dakspecialisten zorgen ervoor dat de daklekkage bij uw pannendak opgespoord en gerepareerd wordt. Daarnaast voeren we preventiemaatregelen uit om lekkages in de toekomst te voorkomen.

Onze verschillende vestigingen

Dakonderhoud Nederland heeft vestigingen door heel het land. Dit betekent dat er altijd wel een vestiging bij u in de buurt zit. Hierdoor is het voor ons eenvoudig om binnen 24 uur een servicemonteur te sturen die uw problemen snel oplost. U vindt onze vestigingen onder andere in:

Neem contact op met de vestiging bij u in de buurt

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen wanneer u een daklekkage heeft op uw pannendak? Neem dan telefonisch contact op met de dichtstbijzijnde vestiging en maak een afspraak. Ook is het mogelijk een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Contact formulier

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid