Gratis offerte Geen voorrijkosten Gecertificeerde medewerkers
Lekkage? Bel direct onze spoedlijn 085 1308270
bel ons Bel direct 085 130 8270

Een daklekkage laten repareren in Arnhem

Vraag naar de mogelijkheden

Een daklekkage repareren doen de specialisten van onze vestiging in Arnhem graag voor u! Dakonderhoud Nederland is gespecialiseerd in diverse dakwerkzaamheden. Wij komen graag bij u langs om de staat van uw dak te bekijken. Vervolgens bespreken we onze bevindingen met u en stellen we een offerte op voor de nodige reparaties en het eventuele onderhoud. Wanneer u hiermee akkoord bent, gaan we voor u aan de slag en leveren we uw dak weer in perfecte staat op.

We komen snel bij u langs om de daklekkage te repareren bij uw pand in Arnhem

Het repareren van een daklekkage bij uw pand in Arnhem moet zo snel mogelijk gebeuren. Hierdoor kan verdere schade aan uw pand namelijk voorkomen worden. Wanneer u ons inschakelt, sturen we daarom binnen 24 uur een servicemonteur uw kant op. We sporen de lekkage op en zorgen voor een passende oplossing. Ook zorgen we voor preventiemaatregelen, zodat lekkages in de toekomst voorkomen worden. Doordat Dakonderhoud Nederland vestigingen door heel het land heeft, zit er altijd wel een vestiging bij u in de buurt. Naast onze vestiging in Arnhem kunt u in Gelderland ook terecht bij onze vestiging in Nijmegen. Hier helpen we u graag verder!

Stel uw vragen telefonisch

Het repareren van een daklekkage bij uw pand in Arnhem laat u over aan onze professionals. Bent u benieuwd naar de kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wanneer u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen kunt u contact met ons opnemen via 026 202 23 87.

Contact formulier

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid