Gratis offerte Geen voorrijkosten Gecertificeerde medewerkers
Lekkage? Bel direct onze spoedlijn 085 1308270
bel ons Bel direct 085 130 8270

Een daklekkage vakkundig laten repareren in Den Haag

Vraag naar de mogelijkheden

Heeft u een daklekkage ontdekt en wilt u deze zo snel mogelijk laten repareren bij uw pand in Den Haag? Dakonderhoud Nederland helpt u graag verder! Daklekkages kunnen verschillende oorzaken hebben. Wanneer u de lekkage ontdekt, is het vaak al te laat en is er al schade ontstaan aan uw pand. Om de lekkage op te lossen en verdere dakschade te voorkomen, komen wij graag bij u langs en zorgen we voor een passende oplossing.

Laat een daklekkage repareren door onze specialisten in Den Haag

Doordat wij een vestiging in Den Haag hebben, kunnen we snel bij u langskomen om de daklekkage te repareren. We sturen binnen 24 uur een servicemonteur uw kant op. We bekijken de huidige staat van uw dak en indien nodig zorgen voor een tijdelijke noodoplossing. Alles wordt met u overlegd en we voeren dan ook pas reparaties uit als u akkoord bent met de werkzaamheden en bijbehorende kosten. Om in de toekomst lekkages te voorkomen, voeren we ook preventiemaatregelen uit. Daarnaast is het mogelijk om ons in te schakelen voor een jaarlijkse dakinspectie.

Maak een afspraak met de dichtstbijzijnde vestiging

Naast onze vestiging in Den Haag hebben we ook vele andere vestigingen in Zuid-Holland, waaronder in Zoetermeer en Rotterdam. Wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op met de dichtstbijzijnde vestiging. Voor het laten repareren van een daklekkage in Den Haag belt u naar 070 221 07 96.

Contact formulier

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid