Gratis offerte Geen voorrijkosten Gecertificeerde medewerkers
Lekkage? Bel direct onze spoedlijn 085 1308270
bel ons Bel direct 085 130 8270

Uw daklekkage op professionele wijze laten repareren

Vraag naar de mogelijkheden

Bij Dakonderhoud Nederland kunnen we zowel een daklekkage repareren als lekkages in de toekomst voorkomen. Door onze jarenlange ervaring en het gebruik van kwaliteitsmaterialen en de nieuwste technieken, verzorgen we diverse dakwerkzaamheden voor u op maat. Bij ons staan kwaliteit en service altijd voorop en voeren we alle werkzaamheden in overleg met u uit. Heeft u een lekkage of andere gebreken aan uw dak? Wij helpen u graag verder!

Laat uw daklekkage repareren door onze vakmannen

Een lekkage is nooit leuk en komt nooit gelegen. Het vervelende is dat daklekkages vaak worden ontdekt wanneer het regent of wanneer er vocht ontstaat in muren of plafonds. De werkelijke schade is dan vaak nog groter dan u op het eerste oog kunt zien. Bij Dakonderhoud Nederland hebben wij veel ervaring met verschillende soorten lekkages. Wij weten dan ook als geen ander hoe we een daklekkage effectief kunnen repareren en delen onze kennis graag met u. Uiteraard herstellen we ook de mogelijke schade en voeren we het nodige onderhoud uit aan uw dak. Wij hebben vestigingen door heel Nederland, zodat we snel bij u langs kunnen komen. Wij zijn onder andere werkzaam in:

Vraag een offerte aan

Wilt u een daklekkage laten repareren of onderhoud laten uitvoeren om dergelijke ongemakken in de toekomst te voorkomen? Neem dan vrijblijvend contact op met de vestiging bij u in de buurt! Ook is het mogelijk om een offerte aan te vragen voor een duidelijk overzicht van de kosten.

Contact formulier

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid