Gratis offerte Geen voorrijkosten Gecertificeerde medewerkers
Lekkage? Bel direct onze spoedlijn 085 1308270
bel ons Bel direct 085 130 8270

Daklekkage Utrecht

Vraag naar de mogelijkheden

Heeft u een daklekkage in Utrecht of omgeving, neem dan direct contact op met Dakonderhoud Nederland om de reparatie te regelen. Of u nu een lekkage hebt, onderhoud wilt laten plegen, een nieuw dak wilt laten aanleggen of bezig bent met een renovatie: bij Dakonderhoud Nederland staan we voor u klaar!

Daklekkage in regio Utrecht: wij zijn u graag van dienst

Niets is zo vervelend als een lekkage aan uw dak. Ook al is het misschien niet levensbedreigend, ongemerkt kunt u er toch veel hinder van ondervinden. Bij Dakonderhoud Nederland verhelpen al vele jaren uw daklekkage in Utrecht en omgeving en kunnen we ook uw dak weer repareren en opknappen! Onze vakkundige medewerkers kunnen op korte termijn bij u langskomen om de lekkage te dichten en zo nodig de schade aan het dak te repareren. Is uw lekkage een spoedgeval? Neem dan direct telefonisch contact met ons op via 06 – 41 13 70 00.

Preventief onderhoud

Als specialist op het gebied van daken weten we als geen ander dat regelmatig onderhoud een volgende daklekkage kan voorkomen: onze deskundige medewerkers komen dan ook graag bij u langs in Utrecht en omgeving om de huidige status van uw dak te bekijken en kunnen in overleg tevens mogelijk onderhoud of reparaties uitvoeren. U kunt hiervoor online een afspraak maken of een e-mail.

Daklekkage Utrecht: vraag een offerte aan of neem contact op!

Contact formulier

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid