Gratis offerte Geen voorrijkosten Gecertificeerde medewerkers
Lekkage? Bel direct onze spoedlijn 085 1308270
bel ons Bel direct 085 130 8270

Daklekkage repareren Utrecht

Vraag naar de mogelijkheden

Voor al uw dakonderhoud komt u in Den Bosch en omgeving natuurlijk naar Dakonderhoud Nederland! Bij ons vindt u enkel vakbekwame medewerkers die werken met de nieuwste technieken en gecertificeerde materialen. Op deze manier kunnen we u een optimaal resultaat bieden en de garantie dat uw dak minstens 10 jaar in een perfecte staat blijft. Op het gebied van dakonderhoud, -renovatie en -reparatie hebben we een ruime ervaring waardoor we u altijd op een passende manier van dienst kunnen zijn. Hebt u vragen? Wij komen graag bij u thuis langs om u een uitgebreid advies te geven.

Dak onderhoud laten plegen in Den Bosch

Jarenlange ervaring met uiteenlopende dakwerkzaamheden zorgt ervoor dat wij precies weten wat wel en niet werk en hoe we een bepaalde klus moeten aanpakken. Voor dakonderhoud in Den Bosch en omgeving gaat u dan ook naar Dakonderhoud Nederland! Wij kunnen voor u onder meer de volgende werkzaamheden verzorgen:

  • Breuken herstellen
  • Lekkages verhelpen
  • Nieuwe daken leggen
  • Schoorsteen vegen

Uiteraard delen we onze ervaringen en vakkundige kennis graag en kunnen we u vrijblijvend voorzien van een kundig advies op maat! Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden of zou u graag dak onderhoud plannen in Den Bosch en omgeving? Bel ons dan op het telefoonnummer 085 1308270.

Contact formulier

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid