Gratis offerte Geen voorrijkosten Gecertificeerde medewerkers
Lekkage? Bel direct onze spoedlijn 085 1308270
bel ons Bel direct 085 130 8270

Dakonderhoud in regio Tilburg

Vraag naar de mogelijkheden

Dakonderhoud laat u in Tilburg over aan de vakbekwame werknemers van Dakonderhoud Nederland! Wij zijn uw allround specialist op het gebied van dakwerkzaamheden. Denk hierbij aan renovaties, reparaties en onderhoud, maar ook het aanleggen van een nieuw dak of het vegen van uw schoorsteen behoort tot ons takenpakket. Ook wanneer u last heeft van een daklekkage komen onze specialisten in Tilburg bij u langs om dit te repareren. Door onze jarenlange ervaring en expertise profiteert u bij ons van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Wij zorgen ervoor dat uw dak weer zo goed als nieuw wordt!

Waarom is dakonderhoud bij uw pand in Tilburg belangrijk?

Uw dak is als het ware de bescherming van uw huis. Wanneer het regent blijft u droog, in de zomer beschermt het u tegen de zon en daarnaast zorgt het er tevens voor dat u de temperatuur binnen naar eigen wens kunt regelen. Wanneer uw dak niet goed onderhouden wordt zal het gebreken gaan vertonen en is de kans op lekkages, tocht en andere ongemakken groter. Om dit te voorkomen laat u regelmatig dakonderhoud uitvoeren door de specialisten van Dakonderhoud Nederland in Tilburg. Wij kunnen daarbij voor u het dak:

  • Reinigen
  • Repareren
  • Preventief onderhouden
  • Coaten

Wanneer u toch last heeft van een daklekkage of andere dakschade komen we bij u in Tilburg langs om dit te repareren. We sturen zo snel mogelijk een servicemonteur uw kant op die de staat van uw dak bekijkt en direct de nodige reparaties uitvoert. Naast het repareren van uw dak in Tilburg zorgen we ook voor preventiemaatregelen, zodat een daklekkage in de toekomst voorkomen wordt.

Vraag een offerte aan

Kwaliteit en service staat bij Dakonderhoud Nederland hoog in het vaandel. We bekijken dan ook graag welk dakonderhoud voor uw huis in Tilburg het meest geschikt is voordat onze vakmensen aan de slag gaan. Maak gerust een afspraak met een van onze medewerkers voor deskundig advies. Ook kunt u direct een offerte aanvragen voor dakonderhoud of het repareren van een daklekkage bij u in Tilburg. Neem telefonisch contact met ons op via 013 203 28 57.

Contact formulier

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid