Gratis offerte Geen voorrijkosten Gecertificeerde medewerkers
Lekkage? Bel direct onze spoedlijn 085 1308270
Spoed? Bel direct 085 130 8270

Dakonderhoud Tilburg

Vraag naar de mogelijkheden

Dakonderhoud laat u in Tilburg over aan de vakbekwame werknemers van Dakonderhoud Nederland! Wij zijn uw allround specialist op het gebied van dakwerkzaamheden. U kunt daarbij denken aan renovaties, reparaties en onderhoud maar ook het aanleggen van een nieuw dak of het vegen van uw schoorsteen behoort tot ons takenpakket. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen of zou u graag de status van een dak willen laten beoordelen? Neem dan gerust even contact met ons op, wij komen graag bij u langs!

Dakonderhoud in Tilburg en omgeving

Uw dak is als het ware de bescherming van uw huis. Wanneer het regent blijft u droog, in de zomer beschermd het u tegen de zon en daarnaast zorgt het er tevens voor dat u de temperatuur binnen naar eigen wens kunt regelen. Wanneer u dak niet goed onderhouden wordt zal het gebreken gaan vertonen en kunt u last krijgen van lekkages, tocht en andere ongemakken. Om dit te voorkomen laat u regelmatig dakonderhoud plegen door de specialisten van Dakonderhoud Nederland uit de omgeving Tilburg. Wij kunnen daarbij voor u het dak:

  • Reinigen
  • Repareren
  • Preventief onderhouden
  • Coaten

Over ons

Kwaliteit en service bij Dakonderhoud Nederland hoog in het vaandel. We bekijken dan ook graag welk dakonderhoud voor uw huis in Tilburg het meest geschikt is voordat onze vakmensen aan de slag gaan. Maak gerust een afspraak met een van onze medewerkers voor een deskundig advies of vraag een offerte aan voor uw dakwerkzaamheden! Wij zijn telefonisch bereikbaar via het nummer 085 1308270.

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid