Dakonderhoud Nederland

Uw schoorsteen laten onderhouden?

Controleer of wij een dakdekker bij u in de buurt hebben!
Ja! wij hebben een dakkekker beschikbaar in uw buurt!
Wilt u direct een GRATIS offerte aanvragen?

Wanneer u opzoek bent naar een professionele en vakkundige dakdekker!

De schoorsteen een opknapbeurt geven

De schoorsteen is een belangrijk onderdeel van een woning. Het is een afvoer voor rookgassen die in de woning kunnen ontstaan. Het is belangrijk dat de rookgassen de woning makkelijk kunnen verlaten zodat je geen gezondheidsproblemen oploopt. Meestal wordt het boven een stookplaats geplaatst zodat de rookgassen van het vuur makkelijk kunnen ontsnappen uit de woning. De schoorsteen steekt boven het dak uit. Het kan daardoor wel eens voorkomen dat de schoorsteen wordt beschadigd door de verschillende weersomstandigheden. Om de schoorsteen in een goede conditie te houden, is het belangrijk dat er af en toe wordt gekeken naar de staat van ervan. Wij beschikken over de expertise om een grondige inspectie te doen en een eventuele opknapbeurt uit te voeren.

De schoorsteen onderhouden

Onderhoud is erg belangrijk om de levensduur te verlengen. Door de verschillende weersomstandigheden kan er door de jaren heen best veel schade aangericht worden. Om hiermee om te gaan is het belangrijk om daken te inspecteren op beschadigingen. Schoorstenen horen hier natuurlijk ook bij. Onze dak specialisten weten precies wat jouw schoorsteen nodig heeft om goed te kunnen werken zodat je in de winter weer lekker warm blijft. Er hoeven vaak geen grote renovaties gedaan te worden wanneer je regelmatig inspecties doet. Meestal is het al voldoende om het metselwerk te versterken door extra voegsel aan te brengen. De kleine aanpassingen die wij aanbrengen aan de schoorstenen zorgen ervoor dat het beter beschermd is tegen de verschillende weersomstandigheden. Zo zorgen onze bewerkingen ervoor dat het minder vervuilt raakt, vocht tegenhoudt en een langere levensduur heeft.

Maak een afspraak voor een inspectie

Je kunt telefonisch contact met ons opnemen om het dak te inspecteren op eventuele schade. Bij een telefoontje kunnen we meestal binnen 24 uur al op locatie komen om het dak op te gaan. Onze experts zullen vervolgens een grondige inspectie doen om te kijken of er iets opgeknapt moet worden. Ook zullen wij een paar aanbevelingen doen die gedaan kunnen worden voor een langere levensduur en minder onderhoud in de toekomst. Wij zorgen ervoor dat alles er weer goed uitziet en klaar is om weer meerdere jaren gebruikt te worden.

Ons team van dak specialisten

Wij beschikken over een gemotiveerd team die veel aandacht hebben de kwaliteit van ons werk. Wij hebben al ruim 40 jaar ervaring op het gebied van daken en hopen natuurlijk dat we nog meerdere jaren door kunnen gaan. Ons team is gemotiveerd om constant door te blijven leren zodat we altijd bijblijven met de nieuwste trends en technologieën. Voor ons werk nemen wij een persoonlijke aanpak zodat we maatwerk kunnen leveren van een hoge kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat ons werk met een hoge kwaliteit wordt uitgevoerd zodat we diensten kunnen leveren die lang mee zullen gaan. Een langere levensduur zorgt ervoor dat je op de lange termijn veel geld bespaard doordat je niet meer zo vaak onderhoud hoeft uit te voeren. 

Direct een gratis offerte ontvangen?

Ja! wij hebben een dakkekker beschikbaar in uw buurt!
Wilt u direct een GRATIS offerte aanvragen?
Wat kunt u van ons verwachten?