Dakonderhoud Nederland

Schoorsteenveger in Breda nodig?

Controleer of wij een dakdekker bij u in de buurt hebben!
Ja! wij hebben een dakkekker beschikbaar in uw buurt!
Wilt u direct een GRATIS offerte aanvragen?

Wanneer u opzoek bent naar een professionele en vakkundige dakdekker!

Schoorsteenvegen in Breda laten uitvoeren

Voor schoorsteenvegen in Breda ben je bij ons op het goede adres. Schoorsteenvegen is een belangrijk onderdeel voor het onderhouden van een schoorsteen. Het is belangrijk dat de schoorsteen in een goede conditie is wanneer je gebruik wilt maken van een kachel of openhaard. Een goede conditie is belangrijk wanneer je veilig gebruik wilt maken van een openhaard of kachel. Door het vuil aan de binnenkant van een schoorsteen kan rook minder goed de woning verlaten. Ook heb je een hogere kans op branden in de woning. Schoorsteenvegen in Breda kan door ons gedaan worden. Hiermee kun je voor een lange tijd weer gebruikmaken van de schoorsteen zonder enige zorgen te maken. Vraag bij ons een offerte aan en onze experts zullen de woning gaan inspecteren.

Schoorsteenvegen in Breda om brandgevaar te voorkomen

Het is belangrijk dat de schoorsteen schoon is voor gebruik. Tijdens het stoken kan er veel roet in de schoorsteen terecht komen. Bij het stoken komt er niet alleen rook vrij, maar ook kleine as deeltjes die de schoorsteen niet kunnen verlaten. De as deeltjes blijven vastzitten in de schoorsteen waardoor er een laagje roet ontstaat. Het laagje roet wordt ook wel creosoot genoemd. Creosoot kan branden bij een temperatuur van 500 graden. Bij het stoken heb je dus kans dat de schoorsteen spontaan in brand vliegt. Bij een brand in de schoorsteen is er vaak een loeiend geluid te horen. 

Wanneer je dit hoort is het belangrijk om het vuur direct te gaan doven. De brand in de schoorsteen kan een groot gevaar worden en veel schade verrichten. Om de brand in de schoorsteen te doven is het belangrijk om de luchttoevoer in de schoorsteen stop te zetten. Een vuur heeft zuurstof nodig om te blijven branden. Door de luchttoevoer te stoppen zal de vuur stoppen met branden. Om branden in de schoorsteen te voorkomen is het belangrijk om een schoorsteen goed schoon te maken voor gebruik.

De schoorsteen inspecteren

Regelmatige inspectie voor gebruik is belangrijk wanneer je gebruik wilt maken van een openhaard of kachel. De inspectie kun je door ons laten doen. Onze experts zullen gaan kijken of de schoorsteen toe is aan een schoonmaak buurt. Door telefonisch contact met ons op te nemen kunnen wij naar de locatie toegaan om te kijken of schoorsteenvegen in Breda nodig is. Wij beschikken over een team van ervaren specialisten die de schoorsteen op een goede manier kunnen inspecteren en schoonmaken. Wij hebben al meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van daken. Wij hebben ervaring op meerdere gebieden zodat we veel uiteenlopende klussen kunnen aannemen. De inspectie wordt door ons zorgvuldig gedaan zodat je verzekerd bent dat je de kachel of openhaard veilig kan gebruiken.

Door een expert schoorsteenvegen in Breda

Door ons de schoorsteen te laten vegen ben je verzekerd van een schoonmaak die de schoorsteen optimaal klaarmaakt voor gebruik. Zo zal de rookgassen optimaal weggevoerd worden en blijft niets hangen in de woning tijdens het stoken.

Direct een gratis offerte ontvangen?

Ja! wij hebben een dakkekker beschikbaar in uw buurt!
Wilt u direct een GRATIS offerte aanvragen?
Wat kunt u van ons verwachten?