Schoorsteenkappen

Een schoorsteenkap kan veel problemen voorkomen voor uw schoorsteen. Het beschermd namelijk tegen de regen en vogels. Vogels kunnen niet meer in de schoorsteen komen, waardoor ze er zich niet kunnen nestelen. Een schoorsteen is een warme en beschutte plek voor deze diertjes, waar ze veilig een nestje kunnen bouwen. Het komt zelfs wel eens voor dat mensen vogels in hun woonkamer tegenkomen. Schoorsteenkappen voorkomen deze problemen.

Daarnaast zorgt het ervoor dat er geen hete asdeeltjes ontsnappen uit de schoorsteen. Stel dat deze eruit komen en op het dak vallen of op de planten en bomen rondom het huis. Het kan enorme schade aanrichten. De kap wordt zeer goed bevestigd om te voorkomen dat het eraf valt door windvlagen of een storm. Daarom is het aan te raden de montage over te laten aan een specialist.

Naast schoorsteenkappen vindt u bij ons ook kappen die erop gericht zijn om de schoorsteen beter te laten trekken. Op onze website vindt u een compleet overzicht van onze kappen. De prijzen zijn inclusief BTW, montage en voorrijkosten.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Bel de dichtstbijzijnde vestiging bij u in de buurt.

Utrecht

Noord-Holland

Noord-Brabant

Flevoland

Gelderland

Zuid-Holland

Stuur ons een bericht!

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.