Dakonderhoud Nederland

Last van vogeloverlast op uw dak?

Controleer of wij een dakdekker bij u in de buurt hebben!
Ja! wij hebben een dakkekker beschikbaar in uw buurt!
Wilt u direct een GRATIS offerte aanvragen?

Wanneer u opzoek bent naar een professionele en vakkundige dakdekker!

Vogelnesten verwijderen uit het dak

Vogelnesten zijn een probleem die voor veel gevaren kan zorgen in een woning. Vogels houden ervan om zich te nestelen in plekken waar het warm en beschut is. Veel plekken in een woning zijn daardoor perfect voor het bouwen van nestjes. Hoewel de vogeltjes hierdoor een mooie plek hebben om te gaan nesten, kan het voor veel gevaren zorgen. Vooral wanneer de nesten worden gebouwd op plekken als schoorstenen. Het is belangrijk dat de nesten worden geïdentificeerd en verwijderd zodat het gevaar wordt vermeden. Ons team van experts is geschikt om vogelnesten bij de woning op te sporen en te verwijderen. Vraag bij ons een offerte aan om een regelmatige inspectie te doen voor de woning.

Vogelnesten in de schoorsteen

Het grootste probleem is wanneer vogels zich gaan nestelen in de schoorsteen. De schoorsteen is een plek waar veel branden kunnen ontstaan wanneer de schoorsteen niet goed wordt onderhouden. Denk bijvoorbeeld aan een laag roet dat in brand kan vliegen bij een hoog genoeg temperatuur. Een ander gevaar is wanneer vogels zich gaan nestelen in de schoorsteen. De nestjes zijn vaak gemaakt van brandbaar materiaal waardoor de schoorsteen plotseling in brand kan vliegen. Een vogelnest zal niet alleen in brand vliegen, maar het kan ook voor verstoppingen zorgen. 

Verstoppingen zorgen ervoor dat de gassen die worden geproduceerd tijdens het stokken niet goed de woning kunnen verlaten. Als gevolg blijft een deel van het gas in de woning hangen. Het gas is erg slecht voor de gezondheid en kun je dus beter niet inademen. Een gevaarlijk gas wat je niet kunt zien en ruiken is koolmonoxide. Deze gas is lastig te detecteren waardoor je vaak niet weet of het zich in de woning bevindt of niet. Voordat een kachel of haard wordt gebruikt is het dus belangrijk om eerst de schoorsteen te inspecteren op mogelijke gevaren. Het gaat hierbij om beschadigingen van de schoorsteen, brandgevaren en ook vogelnesten.

Vogelnesten onder dakpannen

Onder dakpannen is erg vaak genoeg ruimte om ene nest te bouwen. Dit zorgt ervoor dat vogels zich wel eens gaan nestelen onder de dakpannen. Wij kunnen ingeschakeld worden om de nesten onder de dakpannen te vinden en vervolgens te verwijderen. Het verwijderen wordt gedaan door middel van nestboren. Voor het verwijderen van vogelnesten verrekenen we een uurtarief. Wij zullen hierbij een dienst leveren van een hoge kwaliteit zodat je zeker wat dat er geen nestjes meer overblijven in het dak. Na onze behandeling raden wij aan om een kap over de schoorsteen te plaatsen waarmee de vogels niet meer terug kunnen keren. Na de verwijdering van de nestjes zul je verzekerd zijn dat de vogels niet opnieuw een nest kunnen bouwen.

Effectief nestjes verwijderen

Wij beschikken over de expertise om op een effectieve manier de nesten te verwijderen. Hierbij zorgen wij voor minimale schade aan de woning bij het verwijderen van de nesten. Bij ons ben je op het goede adres wanneer je werk wilt hebben van een hoge kwaliteit en een lage prijs. Zorg ervoor dat de vogels geen schade meer aanrichten aan de woning en vraag bij ons een offerte aan.

Direct een gratis offerte ontvangen?

Ja! wij hebben een dakkekker beschikbaar in uw buurt!
Wilt u direct een GRATIS offerte aanvragen?
Wat kunt u van ons verwachten?